如果佢對你有意思會有咩signal?(26)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

牛仔又踢波?

佢都無成日踢
放假先會踢下

咁撚似我
鍾意放假同fd 踢養生波

牛仔有腹肌 你有無?

早半年身體有事冇得操
搞左好耐依家先叫踢到下波

打少d j

咁mean 係唔好笑囉

無義務要令你笑

有負咪放下
人人都有放負時

我負得好離譜

有冇例子share下?

我會突然之間熄哂所有野 消失幾日 無人搵到我 好多好多

有冇試過其他方法釋放自己 例如跑下步咁?

抽煙已經係叫做我既釋放方法 本身戒咗 最近又食返

但枝半枝好啦 搵一樣興趣啦

我唔知咩係興趣了

同埋冇好既ff對象
有既一早就唔記得佢

金州巴打長情 考慮下

我都係金牛仔

牛仔踢完波同朋友仔食緊飯
我都覺得我好勁
打機 足球 動漫 都同佢吹到

我果邊疑似訓左仲未醒

未醒

好訓得
以前試過打去叫佢早啲返黎食飯 打左20個call都唔醒
之後明明岩岩醒同我chok聲扮清醒

好似我ex
我成日懷疑佢有渴睡症

但係佢平時又可以好早起身
6點幾就醒 之後影相snapchat我同我講起身

改紋身?

我全身有五成都係紋身

善導會或者懲教個面無幫你安排岀番黎之後既工作安排?

安排我送外賣

做住先?
有工番下 都好過日日摺屋企嘛

我有做野的 不過除咗返工 就無野做

上黎9 up下都好
巴打有無咩野興趣咁呀

無目標 無興趣 死屍 如果夾硬要講 玩潮牌係我唯一興趣

你斷曬以前d壞朋友喎
唔係件好事咩?
你都有講你同屋企人關係好番
證明你無左d壞朋友對你黎講係好事

係 完全斷哂 但係我一到夜晚 就會好負

有負咪放下
人人都有放負時

我負得好離譜

有冇例子share下?

我負得好離譜

有冇例子share下?

我唔知咩係興趣了

🤔🤔🤔
巴打 你多數咩時候想放負?

有負咪放下
人人都有放負時

我負得好離譜

有冇例子share下?

我唔知咩係興趣了

一個人做到既野 跑步 游水 gym 再唔係畫畫 練書法 好多都得
睇下你想唔想行出果一步
騎劫咗

我全身有五成都係紋身

善導會或者懲教個面無幫你安排岀番黎之後既工作安排?

安排我送外賣

做住先?
有工番下 都好過日日摺屋企嘛

我有做野的 不過除咗返工 就無野做

上黎9 up下都好
巴打有無咩野興趣咁呀

無目標 無興趣 死屍 如果夾硬要講 玩潮牌係我唯一興趣

潮牌係咩黎
騎劫咗

你帶返去正題
騎劫咗

sor

牛仔又踢波?

佢都無成日踢
放假先會踢下

咁撚似我
鍾意放假同fd 踢養生波

牛仔有腹肌 你有無?

早半年身體有事冇得操
搞左好耐依家先叫踢到下波

打少d j

咁mean 係唔好笑囉

無義務要令你笑

我負得好離譜

有冇例子share下?

最近好頹 難咗小小

有冇例子share下?

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

有冇例子share下?

我唔知咩係興趣了

🤔🤔🤔

大概10點至11點 總之訓教前就會好小 日頭望見藍天白雲就會好開心 天一灰 我又灰

我負得好離譜

有冇例子share下?

最近好頹 難咗小小

慢慢黎啦 加油呀

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

因為我無寄託 好想搵到份寄託

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

不如試下發掘新興趣?

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

有冇考慮做義工 探下老人家照顧下貓貓狗狗

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

順便識下朋友咁
多數做義工既都唔會咁大偏見
可能好啲

我唔知咩係興趣了

🤔🤔🤔

大概10點至11點 總之訓教前就會好小 日頭望見藍天白雲就會好開心 天一灰 我又灰

巴打。試下一頹 就上黎9 up 下
有人同你吹水 最少可以分散注意力

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

呢個都唔錯 幫到人係好開心嘅事

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

順便識下朋友咁
多數做義工既都唔會咁大偏見
可能好啲

黎我機構做?

最近好頹 難咗小小

頹係因為咩原因?

不如試下發掘新興趣?

我覺得自己係井底之蛙 我唔敢嘗試
唔等了
可能佢都放棄左我呢

轉頭即刻見到佢Snapchat 放負
好似好忙咁
應唔應該主動覆

安慰下 一句起 2句止

個衰牛我之前特登放負引佢主動都唔理我

如果主動安慰下會唔會覺得我玩佢收兵
始終我之前reject過佢
依家又未諗好 淨係想再了解下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞