如果佢對你有意思會有咩signal?(26)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
之前同個新識既女仔wtsapp左1個月,佢次次都隔好耐先覆我(佢講過自己本身係咁既人),之後停左wtsapp兩個星期,上個星期無啦啦覆我ig story,講講下我問佢呢排點啊,佢話無野做等我約,之後約左佢今個星期出街,想問下點睇,覺得成件事好騎呢

唔騎呢
可能中途有其他仔仔 咪無搵你
不過約左岀黎咪睇下點
同個女仔都keep住有傾計3個月左右, 都有睇戲食飯5 6次, 前幾日同佢出街覺得自己開始對佢有feel, 就約佢中秋節出街, 佢無答到我就上左車 依幾日傾計都無再提 係咪收得皮

你有無再問人呀?

冇呀
打算聽晚問多次 點樣可以婉轉d

提下細個有無落街煲蠟呀
講下19野 chok下佢中秋有無約人
無咪去馬

問佢食左月餅未

好啦
驚佢一早friendzone左我

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

幾時接我?

話俾處女知你9 flirt其他女

同個女仔都keep住有傾計3個月左右, 都有睇戲食飯5 6次, 前幾日同佢出街覺得自己開始對佢有feel, 就約佢中秋節出街, 佢無答到我就上左車 依幾日傾計都無再提 係咪收得皮

你有無再問人呀?

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
無咪去馬

問佢食左月餅未

你今日食左未

公司有3個 屋企有好多

我剩食奶黃月

你有無再問人呀?

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
無咪去馬

問佢食左月餅未

好啦
驚佢一早friendzone左我

加油

睇av應該打丁打丁累就好訓

巴打 你之前有無社工跟開架?
我唔熟你個field 所以想八卦下

無啊

有無同同事食下飯呀?

無 一收工就返屋企自閉

同同事關係點呀?
同埋你一星期有幾多日都會頹?

你不如問我一個星期有邊日唔頹 我答你唔到

如果搭車挨住我係咪姐係有意思

未必

你有無再問人呀?

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
無咪去馬

問佢食左月餅未

你今日食左未

公司有3個 屋企有好多

我剩食奶黃月

你真識食
美心隻流心奶黃好好食

代表佢太攰 可能挨左都唔知

未必

可能係眼訓唔覺意
訓先

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
無咪去馬

問佢食左月餅未

你今日食左未

公司有3個 屋企有好多

我剩食奶黃月

你真識食
美心隻流心奶黃好好食

我緊係識食
不過好肥
訓先

早抖

未必

可能係眼訓唔覺意

真呀清
之前同個新識既女仔wtsapp左1個月,佢次次都隔好耐先覆我(佢講過自己本身係咁既人),之後停左wtsapp兩個星期,上個星期無啦啦覆我ig story,講講下我問佢呢排點啊,佢話無野做等我約,之後約左佢今個星期出街,想問下點睇,覺得成件事好騎呢

唔騎呢
不過約左岀黎咪睇下點

佢應該係單身既,但係真係好奇怪,之前wtsapp已經成日隔好耐先覆,就算ig出幾個story都唔覆我,雖然佢之前真係比我睇過wtsapp全部都係unread message,依家約食飯都冇用番wtsapp約,直接用ig傾
訓先

早抖

未必

如果佢主動send左啲我地嘅合照呢 [/quote]

唔騎呢
不過約左岀黎咪睇下點

佢應該係單身既,但係真係好奇怪,之前wtsapp已經成日隔好耐先覆,就算ig出幾個story都唔覆我,雖然佢之前真係比我睇過wtsapp全部都係unread message,依家約食飯都冇用番wtsapp約,直接用ig傾

佢轉wts 都唔睇
btw 食左飯先囉
多個fd子

未必

如果佢主動send左啲我地嘅合照呢
[/quote]
send返比你定點先

未必

[/quote]
sd俾邊個?

未必

sd俾邊個?[/quote]

唔騎呢
不過約左岀黎咪睇下點

wts 都唔睇
btw 食左飯先囉
多個fd子

未必

send返比你定點先[/quote]
send 番比我

未必

send返比你定點先

send 番比我[/quote]
sd番d合照俾你都ff?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞