如果佢對你有意思會有咩signal?(26)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
牛仔食緊m記

直播咁

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

好正常都會咁講啦如果佢咁講 唔係可以點覆

但係處女有同佢岀街街

巴打 你地岀左幾多次街?
空姐?

咁又冇

咁ok 放心得啦
佢遲覆 你就覆多一2句msg搵佢
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

咁又冇

咁ok 放心得啦
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

巴打good luck

咁又冇

咁ok 放心得啦
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

咁又冇

咁ok 放心得啦
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

點樣可以fd搭fd咁識到一個女仔
同個女仔都keep住有傾計3個月左右, 都有睇戲食飯5 6次, 前幾日同佢出街覺得自己開始對佢有feel, 就約佢中秋節出街, 佢無答到我就上左車 依幾日傾計都無再提 係咪收得皮

咁又冇

咁ok 放心得啦
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

我唔吸引呢

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

幾時接我?
同個女仔都keep住有傾計3個月左右, 都有睇戲食飯5 6次, 前幾日同佢出街覺得自己開始對佢有feel, 就約佢中秋節出街, 佢無答到我就上左車 依幾日傾計都無再提 係咪收得皮

你有無再問人呀?
牛仔食緊m記

直播咁

牛仔話打完機就同我傾計

你有無再問人呀?

冇呀
打算聽晚問多次 點樣可以婉轉d

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

幾時接我?

咁又冇

咁ok 放心得啦
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

我唔吸引呢

牛仔食緊m記

直播咁

牛仔話打完機就同我傾計

開心啦你
佢同我講訓醒之後就消失左係世界

你有無再問人呀?

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
講下19野 chok下佢中秋有無約人
無咪去馬

咁又冇

咁ok 放心得啦
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

我唔吸引呢

唔洗睇 唔靚冇身材唔溫柔

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

幾時接我?

話俾處女知你9 flirt其他女

你有無再問人呀?

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
無咪去馬

問佢食左月餅未
之前同個新識既女仔wtsapp左1個月,佢次次都隔好耐先覆我(佢講過自己本身係咁既人),之後停左wtsapp兩個星期,上個星期無啦啦覆我ig story,講講下我問佢呢排點啊,佢話無野做等我約,之後約左佢今個星期出街,想問下點睇,覺得成件事好騎呢

你有無再問人呀?

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
無咪去馬

問佢食左月餅未

你今日食左未
之前同個新識既女仔wtsapp左1個月,佢次次都隔好耐先覆我(佢講過自己本身係咁既人),之後停左wtsapp兩個星期,上個星期無啦啦覆我ig story,講講下我問佢呢排點啊,佢話無野做等我約,之後約左佢今個星期出街,想問下點睇,覺得成件事好騎呢

出左先再講

你有無再問人呀?

冇呀

提下細個有無落街煲蠟呀
無咪去馬

問佢食左月餅未

你今日食左未

公司有3個 屋企有好多

咁又冇

咁ok 放心得啦
處女會暗自爽皮

你個處女應該就得米架喇

唔好咁高期望
佢以前都有咁同我講過

但係處女有同佢岀街街

我都想有人接我收工

你去接人啦
你都唔係佢

我唔吸引呢

唔洗睇 唔靚冇身材唔溫柔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞