[連登vip] 有幾多人比左188$/年?

318 回覆
430 Like 38 Dislike

即係靠估

大家都係估估下
咁你有冇支持下連囝俾188?

無俾188

咁少

我知實有人話係傻仔 無論做咩都有說話講,因為haters 跟本無野可以滿足

班乞衣係咁,少少錢都唔比,服務又要用到盡

咦,咁你又俾咗188未

假若買左,你又可以講咩?
未買估計你都係想講冇資格出聲?

唔係話你無資格出聲,而係你未買憑咩話人乞衣

咁就叫乞衣 連狗食左apple份錢叫咩

sorry去得盡左自收膠
咁錢又唔想比,服務要到足,怨言多多
講一套做一套搬龍口啲人點稱呼?
比左 馬會

即係靠估

大家都係估估下

無俾188

咁少

我知實有人話係傻仔 無論做咩都有說話講,因為haters 跟本無野可以滿足

咦,咁你又俾咗188未

講一套做一套搬龍門啲人點稱呼?

講到咁把炮我重以為你買左十年
原來係188+8

你睇下,我無講錯 我覺得唔買一百年subscription 都唔應該出聲囉,十年果d 都係乞衣黎

即係靠估

大家都係估估下

無俾188

咁少

咦,咁你又俾咗188未

188$對得起d功能?
你覺得值咪比囉
即係你有錢到可以188蚊食餐m記/搭程巴士/趺都趺左
咁仲可以講d咩

第一次知道原來錢咁易搵

錢係咁易搵架喇,但點解未輪到你

如果可以唔洗睇廣告唔洗煩嘅話
呢筆錢ok嘅

利申:有買ad block
d功能噤冇用 點引人買[sosad

起碼俾個高級會員icon啦

it都要食飯 我俾住8蚊先

無俾188

咁少

咦,咁你又俾咗188未

唔俾錢=唔想俾?
我都想俾錢佢賺架,但佢啲vip功能說服唔到我覺得佢值得我俾錢囉。你覺得當初個個話佢出vip一定會買而到到依家個個屌佢唔俾錢就係搬龍門?當初開壇個陣呢到幾撚咁高質,依家
先唔講佢啲vip功能點、憑咩要我課金俾一個新5p論壇
佢又唔做啲野去改善下,例如係vip到新增一啲功能去撇除曬啲mk5p小學雞同五毛,但又要我俾咁貴淨係去廣告,既然係咁點解我要俾錢佢賺
去廣告呢個功能,係adblock都做到,人哋淨係需要俾15蚊就可以永遠用,但佢個去廣告要我俾成188一年?既然我用正常價錢都可以買到個m記,點解我仲要俾188去買依一個m記餐

即係靠估

大家都係估估下

無俾188

咁少

咦,咁你又俾咗188未

呢到有咩要求你覺得係過份左
pm由開壇講到vip出埋都未有
開壇講非牟利 點解又要跳過apple去收錢
有d人覺得paypal好唔安全 到而家都唔解下畫
如果個舊錢只係去黎block廣告 亦有人介紹其他更平既選擇
咁佢加個堆上限又係咪值得188
有人拎reddit黎比 人地本身質素係點 收錢既功能有d咩 呢d大家有眼睇
如果你想話支持想俾就自然俾 咁好似2個巴打咁身體力行支持左
我都唔會屌佢地 因為佢地真係做左出黎

咁另外一班支持者呢
口講支持 講到D錢跌都跌左 食m記又唔咁
但原來自己又唔俾wo 邊個講一套做一套呀
點解比完錢都有ad?
點解比完錢都有ad?

可以升級睇收費版廣告
有無一世無憂plan
連狗賺到笑

LIHKG+ 功能
移除網站及 App 內廣告 (不限裝置)
提升每小時的發表主題上限
提升封鎖會員的數量上限
提升留名的數量上限

及更多的 LIHKG+ 功能將會陸續推出

選擇 LIHKG+ 計劃
感謝祭 3 個月 $8
特價一次性交 1 年 $188 $15.7/月
1 個月 $23
比左1888買左10年

ching show 張單黎 收全lihkg皮!
毅進升100

毅進升 188

即係靠估

大家都係估估下

無俾188

咁少

咦,咁你又俾咗188未

有人拎reddit黎比 人地本身質素係點 收錢既功能有d咩 呢d大家有眼睇

咁另外一班支持者呢

pm 既然有講過話有就時間問題,有可能係因為vip 未出所以都未有
跳過apple 收錢同牟唔牟利無關係吧 可能當初用apple 俾錢係收$268/year 而家問題係係個價錢大家覺得太貴,而vip 功能做唔到去呢個價
但亦都唔代表黎緊唔會加新,到vip 值得俾正價時,而家優惠價買左既人咪抵 投資黎架姐
當初或許有人會笑買bitcoin 既人,但今日笑緊既咪又係當初買左果班人
不過唔一定代表而家買vip 有著數,只係有兩類人特別討厭:
1. 無諗過俾錢但鳩屌賺盡既人
2. 比左錢就屌人乞衣既人
見到無視就好
自問係第2 種,但有時忍唔到口

咁另外一班支持者呢

pm 既然有講過話有就時間問題,有可能係因為vip 未出所以都未有
跳過apple 收錢同牟唔牟利無關係吧 可能當初用apple 俾錢係收$268/year 而家問題係係個價錢大家覺得太貴,而vip 功能做唔到去呢個價
但亦都唔代表黎緊唔會加新,到vip 值得俾正價時,而家優惠價買左既人咪抵 投資黎架姐
當初或許有人會笑買bitcoin 既人,但今日笑緊既咪又係當初買左果班人
不過唔一定代表而家買vip 有著數,只係有兩類人特別討厭:
1. 無諗過俾錢但鳩屌賺盡既人
2. 比左錢就屌人乞衣既人
見到無視就好
自問係第2 種,但有時忍唔到口

姐係可以無視你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞