[連登vip] 有幾多人比左188$/年?

318 回覆
430 Like 38 Dislike
188姐係計返一個月先17蚊
17蚊依家比乞衣都嫌少啦

但值唔值係一個問題囉

巴打睇黎你都想貼圖證明下

咁我買adblock好過啦
唔撚洗講咁多廢話

當初做到15蚊一年
原來係因為用人地高登個ser自己唔洗本,唔心痛
依加搶到人地個壇黎做
知道廣告費好好搵就188一年
話自己server,維護、法律問題要錢
係咁派d打手話188/365好撚抵
每日只係幾毫
唔係既話連狗點解釋15蚊同188呢個差距?
Btw,無論乜除365都好撚抵嫁啦
其實咁嘈法個意義係邊
88都接受
188真係不了
仲要paypal
唔撚洗講咁多廢話

當初做到15蚊一年
依加搶到人地個壇黎做
每日只係幾毫

租個ser洗撚咁貴咩 plus仔個價都夠租有凸

大佬啊188都要證明
食餐放題都唔止啦
其實咁嘈法個意義係邊

都係波台狗搞事姐 啱?
188有埋PM功能 跟住有得揀係apple store付款我就俾你
岩岩開壇出VIP 就買 而家真係唔撚洗啦
唔撚洗講咁多廢話

當初做到15蚊一年
依加搶到人地個壇黎做
每日只係幾毫

公道啲講句 vip188蚊一年絕對超值 我地連登萬鳩幾個會員 就算每人比$188一年都係得幾百萬 租server都唔止啦 呢個vip真係冇錢賺 連仔都係求打個和 以非牟利方式為會員提供更好既用戶體驗咋 唔明點解大家會話佢cap水 連仔都要食飯架
唔撚洗講咁多廢話

當初做到15蚊一年
依加搶到人地個壇黎做
每日只係幾毫

公道啲講句 vip188蚊一年絕對超值 我地連登萬鳩幾個會員 就算每人比$188一年都係得幾百萬 租server都唔止啦 呢個vip真係冇錢賺 連仔都係求打個和 以非牟利方式為會員提供更好既用戶體驗咋 唔明點解大家會話佢cap水 連仔都要食飯架

駁唔到架年地
而家睇野,掃下掃下實掃到個廣告幾次,痴線

個廣告慌死人襟唔到咁,整到大一大。
今個月唔食飯都要支持連囝
比左1888買左10年

數學功力深厚
而家睇野,掃下掃下實掃到個廣告幾次,痴線

個廣告慌死人襟唔到咁,整到大一大。

仲要胸圍廣告
關我撚事咩
佢一話出vip
我一見到咁撚貴我就去咗買adblock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞