[連登vip] 有幾多人比左188$/年?

318 回覆
430 Like 38 Dislike
連狗我係你就整個VIP先睇到既功能
[vip][/vip]
連狗就要錢去開server
apple就唔洗錢去營運
求其睇得藍小寶一個真心支持
其他8蚊垃圾冇資格話自己支持連狗

個位巴打我就服啦
比佢屌我都服d

但係佢點解可以理解到俾完188會少咗佢所講個堆五毛腥港人
毅進升100
paypal呢下真心絕
連狗你條支那人

連狗就要錢去開server
apple就唔洗錢去營運

連狗係抵屌
點解咁關心apple收唔收到錢?

連衛兵邏輯:營運唔洗錢?
連狗係抵屌

賺到盡既心態盡現
仲話以會員為本 根本就見錢開眼

難為班連衛兵仲仆出黎講連狗開server唔洗錢呀依家?

apple開server比你賣apps又唔撚洗錢呀?
連狗係抵屌

賺到盡既心態盡現
仲話以會員為本 根本就見錢開眼

難為班連衛兵仲仆出黎講連狗開server唔洗錢呀依家?

apple開server比你賣apps又唔撚洗錢呀?

食屎都食到習習聲
驚死冇人知咁

食屎都食到習習聲
驚死冇人知咁

on9仔
依到有邊個唔係比連狗呃左過黎?
難為你仲咁忠心開post屌鳩人唔課金
聽講VIP遲d會有新功能
VIP專用server,永不斷線,普通會員果D就間唔中斷幾粒鐘
VIP開post可以set權威,普通會員睇唔到
VIP有專用icon,可以整靚自己個名
2個月一次gathering,可以識囡囡
而家188/年算平,遲d會加到300/年,要買就快

你果然對得住你嘅名
連狗好波
連狗好波

食屎都食到習習聲
驚死冇人知咁

on9仔

知錯能改

明知是屎仲要大大口食
連狗好波

條友幾時生癌死
食屎都食到習習聲
驚死冇人知咁

on9仔

知錯能改

明知是屎仲要大大口食

Rubbish
買左30年 , 用到2047
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞