[連登vip] 有幾多人比左188$/年?

318 回覆
430 Like 38 Dislike
vip有咩功能

即係靠估

大家都係估估下
咁你有冇支持下連囝俾188?

無俾188

咁少

我知實有人話係傻仔 無論做咩都有說話講,因為haters 跟本無野可以滿足

班乞衣係咁,少少錢都唔比,服務又要用到盡

咦,咁你又俾咗188未

假若買左,你又可以講咩?
未買估計你都係想講冇資格出聲?

唔係話你無資格出聲,而係你未買憑咩話人乞衣

咁就叫乞衣 連狗食左apple份錢叫咩

sorry去得盡左自收膠
咁錢又唔想比,服務要到足,怨言多多
講一套做一套搬龍門啲人點稱呼?

呢到有咩要求你覺得係過份左
pm由開壇講到vip出埋都未有
開壇講非牟利 點解又要跳過apple去收錢
有d人覺得paypal好唔安全 到而家都唔解下畫
如果個舊錢只係去黎block廣告 亦有人介紹其他更平既選擇
咁佢加個堆上限又係咪值得188
有人拎reddit黎比 人地本身質素係點 收錢既功能有d咩 呢d大家有眼睇
如果你想話支持想俾就自然俾 咁好似2個巴打咁身體力行支持左
我都唔會屌佢地 因為佢地真係做左出黎

咁另外一班支持者呢
口講支持 講到D錢跌都跌左 食m記又唔咁
但原來自己又唔俾wo 邊個講一套做一套呀

pm 既然有講過話有就時間問題,有可能係因為vip 未出所以都未有
跳過apple 收錢同牟唔牟利無關係吧 可能當初用apple 俾錢係收$268/year 而家問題係係個價錢大家覺得太貴,而vip 功能做唔到去呢個價
但亦都唔代表黎緊唔會加新,到vip 值得俾正價時,而家優惠價買左既人咪抵 投資黎架姐
當初或許有人會笑買bitcoin 既人,但今日笑緊既咪又係當初買左果班人
不過唔一定代表而家買vip 有著數,只係有兩類人特別討厭:
1. 無諗過俾錢但鳩屌賺盡既人
2. 比左錢就屌人乞衣既人
見到無視就好
自問係第2 種,但有時忍唔到口

我都係見到個post啲人又要人死全家又盛
太撚過份
忍唔到口先屌,所以先話去得盡左
我其實係屌緊第一類,鳩屌賺盡既人
唔係屌緊有理智既人
岩岩睇到有人更新完都仲有ad
應該係更新完就推,未完善好
過apple果到我都唔幫連,但一件事還一件事
我理解唔到,$188一年都算係非謀利

想當日...
LIHKG使用新式、高速、擴展性大的系統架構組成,以Apps為主,以網為副的設計方式。因背後無金主支持,無組織、無計策,所以iOS及Android程式未能同時上架,網頁版尚未推出。我們會致力完成LIHKG各部分,讓大家可以回到2016年,邁向2017年直到永遠。

至於如果閣下仍有其他疑問,由於本人正在沖繩旅行,請待本人回來後再作詳細解釋

以個人身份及非謀利的方式向會員提供更好的用戶體驗的連尼住上

https://www.facebook.com/lihkg.forum/posts/1192715207491877

唔係話你無資格出聲,而係你未買憑咩話人乞衣

咁就叫乞衣 連狗食左apple份錢叫咩

sorry去得盡左自收膠
咁錢又唔想比,服務要到足,怨言多多
講一套做一套搬龍門啲人點稱呼?

呢到有咩要求你覺得係過份左
pm由開壇講到vip出埋都未有
開壇講非牟利 點解又要跳過apple去收錢
有d人覺得paypal好唔安全 到而家都唔解下畫
如果個舊錢只係去黎block廣告 亦有人介紹其他更平既選擇
咁佢加個堆上限又係咪值得188
有人拎reddit黎比 人地本身質素係點 收錢既功能有d咩 呢d大家有眼睇
如果你想話支持想俾就自然俾 咁好似2個巴打咁身體力行支持左
我都唔會屌佢地 因為佢地真係做左出黎

咁另外一班支持者呢
口講支持 講到D錢跌都跌左 食m記又唔咁
但原來自己又唔俾wo 邊個講一套做一套呀

pm 既然有講過話有就時間問題,有可能係因為vip 未出所以都未有
跳過apple 收錢同牟唔牟利無關係吧 可能當初用apple 俾錢係收$268/year 而家問題係係個價錢大家覺得太貴,而vip 功能做唔到去呢個價
但亦都唔代表黎緊唔會加新,到vip 值得俾正價時,而家優惠價買左既人咪抵 投資黎架姐
當初或許有人會笑買bitcoin 既人,但今日笑緊既咪又係當初買左果班人
不過唔一定代表而家買vip 有著數,只係有兩類人特別討厭:
1. 無諗過俾錢但鳩屌賺盡既人
2. 比左錢就屌人乞衣既人
見到無視就好
自問係第2 種,但有時忍唔到口

我都係見到個post啲人又要人死全家又盛
太撚過份
忍唔到口先屌,所以先話去得盡左
我其實係屌緊第一類,鳩屌賺盡既人
唔係屌緊有理智既人
岩岩睇到有人更新完都仲有ad
應該係更新完就推,未完善好
過apple果到我都唔幫連,但一件事還一件事

第一類係要屌嘅,但目前為止好多人都係覺得佢個vip唔值,如果啲功能可以令到個壇高質啲嘅少緊啲小學雞之類嘅,其實188都值。但係而家個vip真係不了。

自已係水魚都夠膽周街講

以後我柒左歡迎你cap 低段野binc
抄登仔識乜春野呀
有得扮高登仔已經好開心啦

第一類係要屌嘅,但目前為止好多人都係覺得佢個vip唔值,如果啲功能可以令到個壇高質啲嘅少緊啲小學雞之類嘅,其實188都值。但係而家個vip真係不了。

如果一早有黎緊vip roadmap 可能會少左人覺得唔抵

pm功能講足一年都仲研究緊
反而錢就收左先
roadmap 真係有得睇先再講

我都係會睇定啲先,容咩易連狗會好似出個pm咁出咗成年都未有呢個功能
一定要dl adblock先比到?
其實人地營運都要錢
我會講連登只係一個討論區 係消費 而唔係股票投資
我做個vip會員淨係睇佢現時同過去既情況都令人憂心
點解仲要看好埋佢升值潛力?
到佢做得值個時 就算有人屌都自自然然一車車188送入佢戶口
一定要dl adblock先比到?
其實人地營運都要錢

都係個句 apple營運都要錢

咪係,功能無變,錢就收多人一大畢,仲要有班水魚出錢支持。

所以唔受咪靜觀其變 如果而家大大聲表明立場他日就會俾人拎黎binc 架喇
188 唔係貴,但都唔會卑
有種ban 我ac

卑完188 下次1688/ 10年...
連狗睇死你地唔會走 咪188一年囉

咪係,功能無變,錢就收多人一大畢,仲要有班水魚出錢支持。

所以唔受咪靜觀其變 如果而家大大聲表明立場他日就會俾人拎黎binc 架喇

咁睇嚟巴打係m底
連狗睇死你地唔會走 咪188一年囉

其實你唔洗比

正如我做adblock大師咪繼續做我既adblock大師 d咩開post block數留名我1個都無用過
無用開adblock食開屎既繼續食
有班fan屎鍾意買1年咪買1年 佢地比得開心 連囝收得開心🤑

無野變過 🤷🏻‍♀️
188姐係計返一個月先17蚊
17蚊依家比乞衣都嫌少啦
點解講到唔俾hkd8/188無得上連登咁
其實你覺得值咪俾唔值咪唔俾
但係出左又嘈個下就好煩囉
我自己覺得8蚊當跌左可以俾
188就要觀望下佢未來會出到d咩功能
現階段對我黎講係唔值
點解講到唔俾hkd8/188無得上連登咁
其實你覺得值咪俾唔值咪唔俾
但係出左又嘈個下就好煩囉
我自己覺得8蚊當跌左可以俾
188就要觀望下佢未來會出到d咩功能
現階段對我黎講係唔值

188姐係計返一個月先17蚊
17蚊依家比乞衣都嫌少啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞