我老母原來都係連登仔 (有圖)

586 回覆
2577 Like 15 Dislike
樓主再見, 而家d蜜蜂吹雞, 亂搞蜂巢會出事架嘛
今次滅蜂事件令網民想起約1個月前的同類事件,當時有另一網民自製「水炮」,在900毫升的樽裝飲品膠蓋中開一個小洞,試圖利用「高速水炮」擊退蜜蜂,誰知失敗而回,更被蜜蜂螫到手背。
今次滅蜂事件令網民想起約1個月前的同類事件,當時有另一網民自製「水炮」,在900毫升的樽裝飲品膠蓋中開一個小洞,試圖利用「高速水炮」擊退蜜蜂,誰知失敗而回,更被蜜蜂螫到手背。

RIP
其實伯母係邊到練武,我想去拜師。伯母棍法既奇特之處係佢可以人棍合一,同其他門派相比一睇就知係失傳已久既打狗棍法,但伯母將佢改良成係半空中,以準度速度同力度為核心既棍法,實在令人驚嘆不已。由李小龍先生過身至今,能令我驚嘆既人實屬少數,而伯母就係其中一位,未知小弟可否登門領教下伯母既棍法呢?
我無事 出左街無更新
我同我老母講左我開post,話我做乜放佢上網
仲話要一棍打死我

伯母黎講 其實唔難 樓主返屋企set cam俾我地睇伯母d棍術得唔得

佢發撚完我啦
其實伯母係邊到練武,我想去拜師。伯母棍法既奇特之處係佢可以人棍合一,同其他門派相比一睇就知係失傳已久既打狗棍法,但伯母將佢改良成係半空中,以準度速度同力度為核心既棍法,實在令人驚嘆不已。由李小龍先生過身至今,能令我驚嘆既人實屬少數,而伯母就係其中一位,未知小弟可否登門領教下伯母既棍法呢?

佢應該係鳩fingfing流派
樓主健在嗎
op
Pish
樓主苦練鐵布衫
樓主健在嗎

健在
個竇我老母應該玩完,
佢琴日放左舊有殺蟲水嘅紙巾係個個位,
d蜂就唔敢再飛入去

伯母識布棍
LM
一野fit走隻蜂,伯母好棍法
LM
流派!
滅蜂棍法!
王者之風!
全新!
系列!
天破俠亂!
看招!
血染黃蜂一片紅!!!!

好老尷
發下發下
https://youtu.be/-zvMvHSY_zc

伯母厲害厲害

一棍打走左一隻蜂

馬蜂全疊打

高手

好老尷

我覺得#568老尷d
個竇我媽已經玩死左(應該)
如果仲有下文我會再同大家講
伯母好身手高手在民間

係喎,你老母最後有冇蟲蛹食

一人大戰幾巢黃蜂贏左
伯母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞