我老母原來都係連登仔 (有圖)

586 回覆
2577 Like 15 Dislike
高質post 等睇樓主老母帶埋d fd一齊上黎食蜂蜜
唔知點解覺得你媽係呢d性格既人
Round 2 樓主小心啊
上一代住鄉下真係唔驚依d野
蛇蟲鼠蟻咩野未見過
我媽話佢以前係鄉下都係咁燒黃蜂
仲話燒完個巢可以食
樓主老母返黎救駕未

佢應該返左大陸 屋企得我一個
我依加9秒9離開左屋企

你阿媽自己搞完
返左大陸丟低你係屋企

明明佢話返左屋企,
但我返到去唔見人不特止,
d門窗都開晒

勇武老母

你老母玩鳩你喎
lm
樓主唔更新係咪....

THIS IS COYOTE PETERSON AND I AM ABOUT TO ENTER THE STING ZONE

伯母識布棍都算
仲可以準到拎黎打昆蟲
敢問黃飛鴻係你老母邊位?
樓主老母返黎救駕未

佢應該返左大陸 屋企得我一個
我依加9秒9離開左屋企

你阿媽自己搞完
返左大陸丟低你係屋企

樓主老母避風頭
樓主老母返左黎未
黃唔係蜜
樓主俾wasp針死左?
我比較想知蜂巢下面圓形嗰碌咩泥

種花嗰啲就係泥
嗰碌熱水爐exhaust嚟
樓主呢rip
痴撚柒線
過去一年我喺成千上萬個Post到留名,每日F5成為左我既工作,無論整爛幾多個Keyboard我都堅持落去,希望巴打們會放Seed。離佛誕仲有唔夠一個鐘,由於我最後一個Keyboard都壞埋,我懷住急躁既心情衝落街買,我唔想喺最後一刻先前功盡廢。

然而,我越搵就越心急,越心急就越搵唔到,12點都差唔多到,仲邊有電腦舖開?就喺絕望既時候,我聞到某條冷巷傳黎Keyboard既氣息,我感覺到佢地呼喚緊我。經過一條濕滑又充滿老鼠既通道,我黎到一間墨綠色裝修既專賣店,奇怪既係呢間舖淨係賣Keyboard,而每個Keyboard都只有F5一個掣。

店長好明顯係一個年過30既魔法師,我覺得佢外表有啲似張如城。「棺材兄,我想搵一個耐用啲既Keyboard。」我用親切既語氣同店長打招呼,希望可以攞到多啲Discount。店長上下打量我,詭異咁笑:「嘿嘿,我地啲Keyboard雖然淨係得F5,但係每一個都有靈魂,唔係一般人駕馭到。」聽完我即刻掏出身上既$103.5自信咁叫:「同我包起晒佢,呢到我諗夠包起埋Auntie。」店長搖一搖頭:「一粒睪丸,一粒睪丸同我換一個Keyboard。」

估唔到佢玩到咁大,呢刻我既霸氣蕩然無存,我覺得自己已經處於下風。「店長,我頭先係囂張左少少,對唔住囉,開個價黎。」「唔關事,古有名劍配英雄,今有單睪配Keyboard,我地唔收錢。」見到店長堅定既眼神,我覺得佢唔似講笑,我望一望手錶,再望一望Keyboard,我知道呢間舖係我最後一個希望。

我深呼吸一下,然後緊緊地咬住T-Shirt,慢慢伸手入褲檔一手就將睪丸扯出,成抽放上檯面嗯都無嗯一聲。店長報以滿意既微笑,挑選左兩個Keyboard俾我,我眼尾瞄一瞄,Oh Shit!原來我太大力唔覺意扯晒兩粒出黎。為左保持形象,我冷冷咁講左聲多謝,就拎住兩個Keyboard一步一步咁走返屋企......
樓主
上一代住鄉下真係唔驚依d野
蛇蟲鼠蟻咩野未見過
我媽話佢以前係鄉下都係咁燒黃蜂
仲話燒完個巢可以食

我呀媽都係咁講

類似煙通,煤氣爐嘅煙通
好彩佢燒之前識得關左個煤氣制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞