[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (15)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屯粉都綠色😍

大奇蹟日

一陣就紅色嫁啦
巴士線慢駛嘅原因有架60X巴士個司機好注意安全駕駛,眼見車速約30-40左右
過咗佢頭就好順

行郊區路都唔只30-40啦

呢啲巴士司機日日都遇到,只係你好唔好彩撞到佢出車/上到佢車 試過上過呢啲巴士司機車,葵芳去屯門,非繁忙時間+路上順車都要個半鐘先落到車 睇住一架一架其他巴士過自己車頭 巴士上啲阿叔怒屌個司機慢,但司機仍然保持態度,你有你鬧,我有我注意駕駛安全

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返
屌佢老母60x都要等4個字先黎下一班

41a 有一個特別安全 尾班前一班車都玩慢駛

呢D跟埋行車時間打上去投訴佢啦
行車過慢一樣影響行車安全

開頭以為佢係君匯港怕有客先慢慢開 點知上撚到三仔都係咁
深井慢車
上環返屯門打咗地板油
上環返屯門打咗地板油

係上環上左架吉車仲接埋壞車的朋友
上環返屯門打咗地板油

係上環上左架吉車仲接埋壞車的朋友

搭遲一班村巴都早過早兩日返屋企
Google map可護眼
今日博愛都冇塞

少年太年輕了

少年太年輕了

話口未完....屌

少年太年輕了

話口未完....屌

屌完左
屌 塞過閪 係深井
中環咩事
完全停哂

行郊區路都唔只30-40啦

呢啲巴士司機日日都遇到,只係你好唔好彩撞到佢出車/上到佢車 試過上過呢啲巴士司機車,葵芳去屯門,非繁忙時間+路上順車都要個半鐘先落到車 睇住一架一架其他巴士過自己車頭 巴士上啲阿叔怒屌個司機慢,但司機仍然保持態度,你有你鬧,我有我注意駕駛安全

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返

應該係嗰個人 係公路快少少但係都係得50
沙市搞乜倒塞返隧

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返

開名啦
同線有個叫易x光 x永光都係好撚慢
起步吊油門 上到3仔 跑道清空都係得40幾50 都癡撚線嘅
放學夜晚9點幾係西隧上962x/ 961巴晚晚 都地板油

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返

開名啦
同線有個叫易x光 x永光都係好撚慢
起步吊油門 上到3仔 跑道清空都係得40幾50 都癡撚線嘅

58X屯門市廣場行返落去都冇咁嬲
😈
早晨
塞車未
早晨
Happ friday
屯公超慢駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞