[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (15)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
出欖隧慢車
出欖隧慢車

多謝青馬
屌你 老龍

老龍
又嚟
上青馬慢車
Fresh grad表示完全唔明你地點番工 我岩岩開始番都日日驚到仆街

x2
每日都預早勁多返工
不過我老細同我講話我住得遠 預我有時可能遲幾個字都冇問題
塞車塞到人都癲
九巴行緊大欖,今日0930要出到旺角
順利到西隧
Fresh grad表示完全唔明你地點番工 我岩岩開始番都日日驚到仆街

x2
每日都預早勁多返工

我屯門番上環

x2
每日都預早勁多返工

我屯門番上環

屯門返銅鑼灣
岩岩星期一先開始番新工
已經淆底由屯門搭巴士出觀塘 依三日都係港鐵

x2
每日都預早勁多返工

我屯門番上環

屯門返銅鑼灣

以前 天水圍 筲箕灣

x2
每日都預早勁多返工

遲到唔係用幾個字

係用鐘黎計
岩岩星期一先開始番新工
已經淆底由屯門搭巴士出觀塘 依三日都係港鐵

試下九龍站轉巴士
又塞乜

x2
每日都預早勁多返工

我屯門番上環

屯門返銅鑼灣

以前 天水圍 筲箕灣

屯門 新蒲崗

x2
每日都預早勁多返工

遲到唔係用幾個字

係用鐘黎計

經則三個字 閒閒地半個鐘
返九龍灣office 仲耐過返深圳office
屌你老味荃灣路又塞 非繁忙時間都塞
返九龍灣office 仲耐過返深圳office

新界西去九龍東真係災難黎
個19政府根本冇規劃好就起動九龍東, 我起動佢地老母呀

朗天路上元朗公路得1條右線上
青葵公路呈祥道又係得一條路轉
大西北去九龍東得一條龍翔道, 條路有乜冬瓜豆腐就玩完
荃灣做乜又塞
荃灣做乜又塞

【馬路的事交通消息】荃灣路去九龍,近環宇海灣有交通意外,龍尾:有線電視大樓。
荃灣做乜又塞

【馬路的事交通消息】荃灣路去九龍,近環宇海灣有交通意外,龍尾:有線電視大樓。

炒車撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞