[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (15)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

塞到唔識郁
邊個仆街撞車呀

睇google map,由觀塘塞到九龍灣
9龍灣又塞乜9呀屌你老味
巴士線慢駛嘅原因有架60X巴士個司機好注意安全駕駛,眼見車速約30-40左右
過咗佢頭就好順

行郊區路都唔只30-40啦

呢啲巴士司機日日都遇到,只係你好唔好彩撞到佢出車/上到佢車 試過上過呢啲巴士司機車,葵芳去屯門,非繁忙時間+路上順車都要個半鐘先落到車 睇住一架一架其他巴士過自己車頭 巴士上啲阿叔怒屌個司機慢,但司機仍然保持態度,你有你鬧,我有我注意駕駛安全

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返
屌佢老母60x都要等4個字先黎下一班
九龍灣入觀塘又做乜鳩
九龍灣入觀塘又做乜鳩

九龍灣入觀塘又做乜鳩

去到牛頭角見到成千上萬巴士等埋站同過紅綠燈
九龍灣入觀塘又做乜鳩

九龍灣入觀塘塞左30分鐘
九龍灣入觀塘又做乜鳩

九龍城上車
由彩頤塞到藍田
九龍灣入觀塘又做乜鳩

九龍城上車
由彩頤塞到藍田

但唔知塞乜
九龍灣入觀塘又做乜鳩

九龍城上車
由彩頤塞到藍田

但唔知塞乜

一落車條龍就識郁
我屌佢老母臭
九龍灣入觀塘又做乜鳩

今朝老龍三寶全部冇車返,入荃灣/葵涌方向班客等到媽媽聲
九龍灣入觀塘又做乜鳩

起動到冇車出返觀塘
次次入來睇都覺得好撚好笑

利申:住油塘返屯門
但係平日返晏晝 週末先返早
九龍灣入觀塘又做乜鳩

起動到冇車出返觀塘

到底咩事塞
星期一開始入屯門做野
入屯門會不會大塞?
要預早幾多出門?

屯門咁大
由邊到去邊到呀?

荃灣57m去山景
次次入來睇都覺得好撚好笑

利申:住油塘返屯門
但係平日返晏晝 週末先返早

支那DNA出沒注意
巴士線慢駛嘅原因有架60X巴士個司機好注意安全駕駛,眼見車速約30-40左右
過咗佢頭就好順

呢啲巴士司機日日都遇到,只係你好唔好彩撞到佢出車/上到佢車 試過上過呢啲巴士司機車,葵芳去屯門,非繁忙時間+路上順車都要個半鐘先落到車 睇住一架一架其他巴士過自己車頭 巴士上啲阿叔怒屌個司機慢,但司機仍然保持態度,你有你鬧,我有我注意駕駛安全

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返

60X夜晚個啲司機手車辣過朝早個啲好多
過咗佢頭就好順

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返

60X夜晚個啲司機手車辣過朝早個啲好多

好心繁忙時間人人趕返工咪撚比d碌車司機返啦

以前返沙田搭263先躁底
返10:20, 豐景園上, 9:25-30分有車到, 9:50最遲10:00一定會到
屌佢老味有幾次上唔到25分架車坐40分個架, 條仆街碌車搞到我遲到
九龍灣入觀塘又做乜鳩

起動到冇車出返觀塘

到底咩事塞

觀塘道往油塘風向,近匯景花園極度擠塞
塞到去九龍灣
多車,大致暢順
屯粉都綠色😍
過咗佢頭就好順

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返

41a 有一個特別安全 尾班前一班車都玩慢駛
屯粉都綠色😍

大奇蹟日
過咗佢頭就好順

60X好多碌車
有一次41A又係

可能佢地碌車搞到冇車返

41a 有一個特別安全 尾班前一班車都玩慢駛

呢D跟埋行車時間打上去投訴佢啦
行車過慢一樣影響行車安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞