[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (15)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
老龍又淤尻晒

日日如是,唔塞先奇
大欖汀九暢順 報告完畢
老龍又淤尻晒

龍尾 蝴蝶谷
巴士線慢駛嘅原因有架60X巴士個司機好注意安全駕駛,眼見車速約30-40左右
過咗佢頭就好順
巴士線慢駛嘅原因有架60X巴士個司機好注意安全駕駛,眼見車速約30-40左右
過咗佢頭就好順

行郊區路都唔只30-40啦
出奇地順
過咗佢頭就好順

呢啲巴士司機日日都遇到,只係你好唔好彩撞到佢出車/上到佢車 試過上過呢啲巴士司機車,葵芳去屯門,非繁忙時間+路上順車都要個半鐘先落到車 睇住一架一架其他巴士過自己車頭 巴士上啲阿叔怒屌個司機慢,但司機仍然保持態度,你有你鬧,我有我注意駕駛安全
大欖汀九暢順 報告完畢

成朝最開心見到呢句
九巴我屌你老母
過咗佢頭就好順

呢啲巴士司機日日都遇到,只係你好唔好彩撞到佢出車/上到佢車 試過上過呢啲巴士司機車,葵芳去屯門,非繁忙時間+路上順車都要個半鐘先落到車 睇住一架一架其他巴士過自己車頭 巴士上啲阿叔怒屌個司機慢,但司機仍然保持態度,你有你鬧,我有我注意駕駛安全

有時係機件上問題
過咗佢頭就好順

60X好多碌車
有一次41A又係
呢排東隧表現直逼屯公
40分鐘抵達上環
出尖沙咀班打尖撚樣又搞到奧海城塞
屌柯士甸塞左3個字
西隧又塞
妖跳車都遲到啦
龍翔道葵涌方向近豐力樓又炒車
痴撚線,鳩鐵嗰個位塞左4個字
西隧又塞
妖跳車都遲到啦

0903排隊入西隧 巴士郁都唔郁
仆街 埋唔到九龍灣個站
塞到仆街
停撚左係度
仆街 埋唔到九龍灣個站
塞到仆街

x2

塞到唔識郁
邊個仆街撞車呀
花墟個位幾時先冇班死全家長送班仆街返學
停係到半個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞