見到地鐵站既康城地圖,我終於知道咩叫荒涼

138 回覆
430 Like 1 Dislike
會所有間野都幾好食既

好難食喎
定你講魚蛋燒賣個間

大家有無將軍澳肯送外賣入黎既餐廳推介下

撘穿巴去將軍澳食
大把垃圾食喇 你識條鐵咩
過多幾年唔同講法
D樓連商場一直起馬

康城第一期2009年入伙,已經8年
陰公,唔計會所,舊年先有第一間食肆
買野仲係得一間惠康
過多幾年唔同講法
D樓連商場一直起馬

買野仲係得一間惠康

以我所知5 6 7 10期起緊 7期有大型商場
加埋有幾千伙唔出奇
間大家樂啱啱開嗰陣排隊排到顛
唔知而家仲係咪咁
康城樓價平過將軍澳/坑口/寶琳私樓,一呎平2000蚊,感覺只係夾心中產區
已經習慣咗出入都靠小巴
Me
柯士甸可否一戰?

唔算,近文英街,好多野食。 起碼係可步行距離?
過多幾年唔同講法
D樓連商場一直起馬

買野仲係得一間惠康

加埋有幾千伙唔出奇

起到第七期先大型商場
咩規劃嚟
會所有間野都幾好食既

好難食喎
定你講魚蛋燒賣個間

領都間餐廳真係好難食
即管睇下康城發展完, 條藍田隧道起好未
而家基本上得一條將軍澳隧道入出將軍澳, 朝朝返工塞車慘過食屎
柯士甸可否一戰?

柯士甸行前少少就廣東道

行10分鐘都到佐敦
過多幾年唔同講法
D樓連商場一直起馬

買野仲係得一間惠康

加埋有幾千伙唔出奇

起到第七期先大型商場
咩規劃嚟

Simcity 囉, 起左住宅區先到商業區

有左人住先,d 鋪租一開始就可以獅子開大口
過多幾年唔同講法
D樓連商場一直起馬

買野仲係得一間惠康

加埋有幾千伙唔出奇

入左去住8年乜都冇,班居民真係忍得,商場等了又等都未有

日出康城商場原定今年6月啟用,以應付居民生活需要,卻因招標延誤,需延至2020年才落成
首都 領都 緻藍天 d女都好靚
d樓又靚 不過真係有車先方便
過多幾年唔同講法
D樓連商場一直起馬

買野仲係得一間惠康

加埋有幾千伙唔出奇

入左去住8年乜都冇,班居民真係忍得,商場等了又等都未有

日出康城商場原定今年6月啟用,以應付居民生活需要,卻因招標延誤,需延至2020年才落成

lm 等睇個商場好似青衣城/德福咁 懶係高級 啲野賣到勁貴
其實當初點解會起地鐵
最大問題我覺得係陣味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞