[Switch/3DS討論]|NBA 2K18|Mario瘋兔中文版|Lego Worlds|MHXX|(57)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
香港啲 on9 教育制度淨係識培養啲科技白痴出黎

SORRY囉

切柒啦aling bb

SORRY囉

sorr9l lo

SORRY囉

sorr9l lo

問都要俾你鬧😅

其實全世界應該都無邊個國家既教育制度會教router setting
1060 2 隻

之前訂左1000有找

diu 幾錢姐係

wp8 本身定價都貴過一般switch game
eshop 買都要550
見佢出番special jockey 先入手...
唔係玩pc 版仲好

巴打想問下
係咪一隻玩騎師多
一隻就玩養馬多

winning post 養馬
champion jockey 騎馬

其實全世界應該都無邊個國家既教育制度會教router setting

睇說明書/ google 好難?

淨係需要識最基本兩樣嘢:
rtfm 同 trial and error

咪係 試下部機又唔會爆炸 唔明啲人成日驚驚啲咩

同埋睇電子產品說明書係 其中一個information literacy 囉
想買Jockey騎馬
1060 2 隻

之前訂左1000有找

diu 幾錢姐係

wp8 本身定價都貴過一般switch game
eshop 買都要550
見佢出番special jockey 先入手...
唔係玩pc 版仲好

巴打想問下
係咪一隻玩騎師多
一隻就玩養馬多

winning post 養馬
champion jockey 騎馬

我見可以連動 係咪啫係wp養完可以轉去champion jockey騎
隻跑馬駛鬼1060 2隻咁貴
980,聽日去攞先
980,聽日去攞先

今日唔拎得? 好多鋪都偷跑左啦wo
980,聽日去攞先

今日唔拎得? 好多鋪都偷跑左啦wo

係我唔得閒

同埋睇電子產品說明書係 其中一個information literacy 囉

未係

之前同人講我會睇說明書俾人笑我on9
PKM US/UM corocoro新料偷跑

what the fucking crap is this

連暗榮都醒覺
PKM US/UM corocoro新料偷跑

what the fucking crap is this

明年複活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞