[Switch/3DS討論]|NBA 2K18|Mario瘋兔中文版|Lego Worlds|MHXX|(57)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

!!
9月14日(木)朝7時より「Nintendo Direct 2017.9.14」を放送します。『スーパーマリオ オデッセイ』など年内発売のソフトを中心にニンテンドー3DSや、Nintendo Switchに関する情報をお届けします。
又朝早六點
天天瑪利歐
傳:聽日announce下次direct
Source: alönébb第六感

冇你切

今日 announce 咗,即係聽日唔會 announce
alönébb 切得
唔洗諗喇
3DS講PKM GS
SWITCH講MARIO,火紋,跑馬

除左overcooked 仲有無d咩正既game 值得係eshop買?

單人雙人玩都得
你知啦有時爆料唔可以爆到100%中架嘛
Direct 長45分鐘(美版)

之前通常都係早一日半講架嘛
可能驚聽日講俾apple 搶風頭

日版50分鐘

日版50分鐘

咁長

日版50分鐘

咁長

如果用春季direct 個報新聞style present

日版50分鐘

咁長

核彈

日版50分鐘

咁長

如果用春季direct 個報新聞style present

會chur好多隻game
上次覺得講得好快

Apple Event (13號1am) 動森app
Direct (14號6am) 動森Switch
Perfect

Apple Event (13號1am) 動森app
Direct (14號6am) 動森Switch
Perfect

呢排玩返3ds

日版50分鐘

咁長

核彈

pokemon脫任
對家粒核彈去左邊
對家粒核彈去左邊

從來沒有
PKM GS+POKKEN講10分鐘J下歷史
2隻賽馬講10分鐘
火紋無雙10分鐘
最後20分鐘講MARIO又訪問宮本
核彈就係咩都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞