[Switch/3DS討論]|NBA 2K18|Mario瘋兔中文版|Lego Worlds|MHXX|(57)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
官方劇透?

日文苦手..咩驚嚟?

英文來喎

唔關事啦
官方劇透?

日文苦手..咩驚嚟?

英文來喎

3ds..wiiu冇switch喎
1060 2 隻
1060 2 隻

之前訂左1000有找
1060 2 隻

之前訂左1000有找

diu 幾錢姐係
1060 2 隻

之前訂左1000有找

diu 幾錢姐係

wp8 本身定價都貴過一般switch game
eshop 買都要550
見佢出番special jockey 先入手...
唔係玩pc 版仲好
最新返貨遊戲:
NS Champion Jockey Special (日版)
NS Winning Post 8 2017 (日版)
NS Rayman Legends Definitive Edition (行貨英文版)
最新返貨遊戲:
NS Champion Jockey Special (日版)
NS Rayman Legends Definitive Edition (行貨英文版)

知唔知 champion jockey 會唔會有英文版
最新返貨遊戲:

你有沒有玩過英文版三國志或者信長?
最新返貨遊戲:

三國志有英文版
最新返貨遊戲:

三國志有英文版

champion jockey係咪齋跑馬,冇得育成冇得做練馬師?
1060 2 隻

成千銀咁貴
champion jockey係咪齋跑馬,冇得育成冇得做練馬師?

做騎師
如果跟返ps3版 年年你跟既調教師
會比你配一隻馬出來比你訓練

Switch連唔到屋企Wifi。其他出邊既Wifi都連到。想問係是唔是屋企router問題。可以點解決。
我係出面搵極都搵唔到傾主機既post。有冇好心人可以解答下我😭
Switch連唔到屋企Wifi。其他出邊既Wifi都連到。想問係是唔是屋企router問題。可以點解決。
我係出面搵極都搵唔到傾主機既post。有冇好心人可以解答下我😭

第一版第一個 po 已經有答案

Q: 點連5Ghz WiFi?
A: Set 個WiFi Channel去36-64 or 100-140之間

睇下係咪唔啱 5GHz channel (頭 post 好似有寫)

你覺得依個係咩post

又玩低清 fake leak

你覺得依個係咩post

我第一次去遊戲台。我以為呢個post係傾標題game

第一版第一個 po 已經有答案

Q: 點連5Ghz WiFi?
A: Set 個WiFi Channel去36-64 or 100-140之間

電腦白痴。想問點樣set wifi channel?係咪上網開番router條link,咩192.2.3.2(我9打)。然後入面慢慢搵?
香港啲 on9 教育制度淨係識培養啲科技白痴出黎
1060 2 隻

之前訂左1000有找

diu 幾錢姐係

wp8 本身定價都貴過一般switch game
eshop 買都要550
見佢出番special jockey 先入手...
唔係玩pc 版仲好

巴打想問下
係咪一隻玩騎師多
一隻就玩養馬多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞