[Switch/3DS討論]|NBA 2K18|Mario瘋兔中文版|Lego Worlds|MHXX|(57)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
成功用vpn 解決 nat type d 問題
暫時未試mobile network,有冇csl同cmhk用家可以幫手試下?我可以提供server。

點樣vpn?
iOS 連完vpn再share比switch都係唔work wor

我部手機連左vpn 放唔到wifi。試唔到。
我而家係hall ,個server nat type d,我用vpn可以變做type b ,姐係mobile network 都可以。

要個router set 左做vpn Cline 先

姐係得部電話係搞唔到
暫時未試mobile network,有冇csl同cmhk用家可以幫手試下?我可以提供server。

點樣vpn?
iOS 連完vpn再share比switch都係唔work wor

我而家係hall ,個server nat type d,我用vpn可以變做type b ,姐係mobile network 都可以。

姐係得部電話係搞唔到

之前都講過
Android 要 root 先可以經 VPN share WiFi
插喇叭會有電流聲

點樣vpn?

姐係得部電話係搞唔到

之前都講過
Android 要 root 先可以經 VPN share WiFi

最後都係要買個尿袋
想問champion jocky有冇得上網連線玩?
https://youtu.be/sL6wUXj102I
ポケットモンスター 金・銀 ダイジェスト映像
https://youtu.be/qRFCpy6qTPQ
メトロイド サムスリターンズ WebCM
Switch 隻mon有無乜要注意?
Switch 隻mon有無乜要注意?

講乜

Old News

b社的game當然係用PC玩mod先好玩

利申: 等到唔知幾時switch再無咁多game排住隊出,就試下玩survival mode
有無人打算買過幾日出果隻龍珠?

之前ps4 有出但無買到

今次eshop 寫日版都有英文,諗緊買唔買好
但格鬥game 又怕快悶

ps4有中文喎
switch版整體差D
如果對手提冇大需要就收隻PS4玩啦
SWITCH版又冇包DLC

格鬥game 人唔笑
屌 玩左個幾月先黎左joy con出事
新post 留名

ps4有中文喎
switch版整體差D

ps4有冇得體感出波

ps4有中文喎
switch版整體差D

ps4有冇得體感出波

睇下你對體感係咪咁大興趣囉

ps4有中文喎
switch版整體差D

ps4有冇得體感出波

玩果兩野係咪真係咁大影響
利申無玩過
有冇巴打知道lego world見街未
Mario公價幾錢

ps4有中文喎
switch版整體差D

ps4有冇得體感出波

睇下你對體感係咪咁大興趣囉

唔係有埋第一集個single story mode咩
幫 fd 問,有無人知點樣響日本 Amazon 買 mhxx 實體版寄番黎香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞