IT界討論區: 我愛公司,我愛返工 (16)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其實寫Java 果堆backend野係咪好過web frontend野?

超簡易答案,一個字,係

當然情況不能一概而論
點解你地講到啲錢咁易搵咁

而家p仔根本就好好pay, 一年exp已經20k, 兩年既已經有機會30

有d地方仲要少OT, 平時都office做野成個文職咁

比下有餘

唔係好pay, 而係以前人工垃圾,而家先正常返少少
有冇人聽過 Computer And Technologies Resources Limited ?
有冇人聽過 Computer And Technologies Resources Limited ?

no

no

no

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

no

no

而家p仔根本就好好pay, 一年exp已經20k, 兩年既已經有機會30

比下有餘

用以前黎比無得比, 用外國都無得比
香港地fg 有呢個價仲唔洗出賣勞力, 算係咁
係咪長做長有就另計

比下有餘

用以前黎比無得比, 用外國都無得比
香港地fg 有呢個價仲唔洗出賣勞力, 算係咁
係咪長做長有就另計

好多文科fg 11 12 都痴線

其實有無諗過入細vendor公司訓練下? 做細vendor既project好多時親手由零開始做起,人,apps,software application, web都有得寫下不過人工真係低啲

入咗datacenter未
日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

日日返工似文員
想走但係近排又冇乜好工

有工我一早走左
P記我都照殺

有工我一早走左
P記我都照殺

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞