俾老母發現飛機杯

209 回覆
615 Like 13 Dislike
以後各位巴打買了「飛機杯」,記得順手買多個平平地的「甲萬」鎖好呀!

吸收前人的教訓呀!
講到要生要死咁
上次執房執到好多垃圾,見到之前買既飛機杯
咁咪順手擺埋一邊諗住執好晒再搵位收埋
點知執執下家姐見到隻杯,笑笑口串鳩我話我咁慘要買飛機杯
仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
仲叫我下次記得沖乾淨先好走,咁我廢事理佢就叫佢擺返低咪搞啦
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
跟住我大聲一句:緊過你咪得囉
家姐就面色一沉, 然後細細聲講左句野
我話:乜野啊,好放低走啦
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......
呢個時候我先發現,原來佢唔係面色一沉,而且紅都面晒
之後佢一手拎住個杯,一手捉左我入廁所

重甜
快!
男人打飛機其實真係好平常
樓主唔使擔心話有條刺

如果你老母真係覺得有問題
咁係佢有問題

我收落背囊畀人拎左去洗背囊
摷晒啲野出黎放檯面都試過
大家心照就得

你帶出去用?
加速文呢?
你話肉靈芝來。
想煲湯孝順父母
我未驚過

笑撚死我

屌 佢個眼神
同阿媽講係老豆o既
買咪買用咪用
有咩問題?
買左成百個多到冇地方擺周圍塞
買支巨龍棒孝敬母親大人,買個神器孝敬父親大人
仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......

入到廁所,家姐紅著臉嗔道,唔準話我鬆過隻杯呀 我正打算笑佢唔好扮晒野扮純真既時候,家姐突然除左佢係屋企著既運動褲,露出左條黑色蕾絲底褲,
我當堂呆左呆,反應都未比,家姐就9秒9除埋條底褲,用M字腳show 比我睇,喂屌老實講又幾pink喎,家姐做乜發神經無啦啦露比我睇(有家姐就明你唔會對佢有太大興趣)
佢拎返起隻杯擺住隔離細細聲問我,細佬你睇下邊個窄D啦
我當時驚佢玩鳩我就求其敷衍佢,得啦你窄你窄,我出去繼續執野啦屌
正當我打算開門出去,家姐又拉返住我又細細聲話,你答得再hea d 丫
我屌,好煩呀,我忍住想打鳩佢既沖動問,你想點丫?我錯啦得未?
家姐仲係臉紅紅,突然欖住我係我耳邊講,你唔試下又點知…

你一定無家姐

你點睇文架
文呢
文呢?
我直頭擺出黎同老母講我打丁用 佢哦左一聲之後都冇野 怕咩俾人知
驚鳩咩,男人老狗打個j姐,大大聲同佢講呢隻野係我拎黎自慰既!唔好亂搞

磨呀

舊文有幫手作左一小段

可唔可以比個名,相search黎睇
你真係以為冇被發現,你阿媽就唔知你有打飛機?
太天真了
樓主又試吓搞尻佢啲野,可能搵到假鳩呢
細個唔小心係阿哥嗰櫃筒到搵到隻飛機杯
唔知係咪收得唔好俾佢發現咗
我一番黎就即刻拉我入房問我 係我定阿媽開過佢個櫃筒
一知道係我開嘅就即刻鬆咗口氣
有咩咁大件事?
唔好跳樓呀樓豬
文丫 快啦
細個唔小心係阿哥嗰櫃筒到搵到隻飛機杯
唔知係咪收得唔好俾佢發現咗
我一番黎就即刻拉我入房問我 係我定阿媽開過佢個櫃筒
一知道係我開嘅就即刻鬆咗口氣

自己友
樓主比人發現果隻杯係邊隻?

肉靈芝樣定tenga款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞