俾老母發現飛機杯

209 回覆
615 Like 13 Dislike
我同你差唔多 不過我係未開封 係我d on9 friends 送比我生日禮物黎 我拎返屋企我老豆已經好撚八掛想知咩黎 到前幾日我發現個擺位唔同左 我諗佢應該唔知咩黎掛

你好撚好彩
順便戒j 好事黎

利申:拍左拖都未戒到
我同你差唔多 不過我係未開封 係我d on9 friends 送比我生日禮物黎 我拎返屋企我老豆已經好撚八掛想知咩黎 到前幾日我發現個擺位唔同左 我諗佢應該唔知咩黎掛

你好撚好彩

可能你老豆已經攞咗嚟試
你同你媽當時有咩反應

佢其實無鬧,佢同我傾,不過嗰陣我已經乜嘢都聽唔入腦

你唔好形住形住有嘢咁就得㗎喇
唔駛咁sad

一時三刻都會有啲嘢頂住頂住㗎喇,多謝呀
只己買個小型保險箱囉
我係千色都買都係650到
夠曬安心
順便戒j 好事黎

利申:拍左拖都未戒到

好似毒癮咁,好難
己買個小型保險箱囉
夠曬安心
你同你媽當時有咩反應

唔駛咁sad

可能阿媽根本唔覺得有咩問題呢
只己買個小型保險箱囉
夠曬安心

因間老母又問長問短,好撚驚
上次執房執到好多垃圾,見到之前買既飛機杯
咁咪順手擺埋一邊諗住執好晒再搵位收埋
點知執執下家姐見到隻杯,笑笑口串鳩我話我咁慘要買飛機杯
仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
仲叫我下次記得沖乾淨先好走,咁我廢事理佢就叫佢擺返低咪搞啦
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
跟住我大聲一句:緊過你咪得囉
家姐就面色一沉, 然後細細聲講左句野
我話:乜野啊,好放低走啦
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......
呢個時候我先發現,原來佢唔係面色一沉,而且紅都面晒
之後佢一手拎住個杯,一手捉左我入廁所

文呢屌你

你好撚好彩

可能你老豆已經攞咗嚟試

老豆: 阿仔邊度買架,仲舒服過你老母
你同你媽當時有咩反應

唔駛咁sad

佢話快啲執走佢,話呢啲係好撚核突嘅嘢
樓主唔好以為你經歷好罕見啦
點解永遠都係咁
點解永遠我叫佢咪撚搞尻我啲嘢嘅時候
你又要多尻餘搞尻我啲嘢
我從來未撚試過俾人侵犯私穩到我想跳樓死
而家我知道我同佢永遠心入面都有條刺
真係好撚羞恥
覺得自己真係好撚冇用
好撚核突
搞到而家一想打嘅時候都即刻諗番起

而家一想打嘅時候都即刻諗番起老母
樓主唔好以為你經歷好罕見啦

有冇你啲frd經歷過
你同你媽當時有咩反應

唔駛咁sad

我錯
你同你媽當時有咩反應

唔駛咁sad

我錯

唔緊要啦,只不過可能對我同佢打擊都頗大
你同你媽當時有咩反應

唔駛咁sad

咁叫雞感覺會唔會好啲?

買多幾個啦,佢以後唔會再入你房
上次執房執到好多垃圾,見到之前買既飛機杯
咁咪順手擺埋一邊諗住執好晒再搵位收埋
點知執執下家姐見到隻杯,笑笑口串鳩我話我咁慘要買飛機杯
仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
仲叫我下次記得沖乾淨先好走,咁我廢事理佢就叫佢擺返低咪搞啦
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
跟住我大聲一句:緊過你咪得囉
家姐就面色一沉, 然後細細聲講左句野
我話:乜野啊,好放低走啦
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......
呢個時候我先發現,原來佢唔係面色一沉,而且紅都面晒
之後佢一手拎住個杯,一手捉左我入廁所

入到廁所,家姐紅著臉嗔道,唔準話我鬆過隻杯呀 我正打算笑佢唔好扮晒野扮純真既時候,家姐突然除左佢係屋企著既運動褲,露出左條黑色蕾絲底褲,
我當堂呆左呆,反應都未比,家姐就9秒9除埋條底褲,用M字腳show 比我睇,喂屌老實講又幾pink喎,家姐做乜發神經無啦啦露比我睇(有家姐就明你唔會對佢有太大興趣)
佢拎返起隻杯擺住隔離細細聲問我,細佬你睇下邊個窄D啦
我當時驚佢玩鳩我就求其敷衍佢,得啦你窄你窄,我出去繼續執野啦屌
正當我打算開門出去,家姐又拉返住我又細細聲話,你答得再hea d 丫
我屌,好煩呀,我忍住想打鳩佢既沖動問,你想點丫?我錯啦得未?
家姐仲係臉紅紅,突然欖住我係我耳邊講,你唔試下又點知…
你同你媽當時有咩反應

唔駛咁sad

咁叫雞感覺會唔會好啲?

叫雞就免喇
買個夾萬
買個夾萬

驚仲礙眼
咁樂觀D睇....佢未必知道咩黎, 始終飛機杯對老一輩都係新野黎

佢知

同佢講肉靈芝 之後當場食咗佢

唔駛咁sad

咁叫雞感覺會唔會好啲?

叫雞就免喇

咪就係囉 咁飛機杯有幾核突
係佢面前用黎斟水飲

咁串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞