俾老母發現飛機杯

209 回覆
615 Like 13 Dislike
你同你媽當時有咩反應

佢其實無鬧,佢同我傾,不過嗰陣我已經乜嘢都聽唔入腦

仲有乜嘢好傾
都已經到咗識用飛機杯嘅年紀
唔通宜家先同你上性教育咩
介唔介意分享下佢講乜

佢話佢同老豆都係啲正經嘅人,佢以前都讀過中學,呢啲係啲唔正經嘅嘢,快啲掉咗佢啦

有呢啲諗法證明咗佢當年無好好讀書
唔使理佢㗎巴打
有性需要真係好正常
第時你識到個女朋友
佢都應該會寧願你係用飛機杯而唔係叫雞
咁咪好囉
以後佢應該唔敢再搞
飛機就係男人都打㗎啦,你老豆都會,你老母生得你出嚟就預咗你會打飛機。
又唔係有罪,都唔知你驚乜,又戒j又自殺咁
不過你隻杯咁臭就揼咗佢啦
上次執房執到好多垃圾,見到之前買既飛機杯
咁咪順手擺埋一邊諗住執好晒再搵位收埋
點知執執下家姐見到隻杯,笑笑口串鳩我話我咁慘要買飛機杯
仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
仲叫我下次記得沖乾淨先好走,咁我廢事理佢就叫佢擺返低咪搞啦
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
跟住我大聲一句:緊過你咪得囉
家姐就面色一沉, 然後細細聲講左句野
我話:乜野啊,好放低走啦
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......
呢個時候我先發現,原來佢唔係面色一沉,而且紅都面晒
之後佢一手拎住個杯,一手捉左我入廁所

入到廁所,家姐紅著臉嗔道,唔準話我鬆過隻杯呀 我正打算笑佢唔好扮晒野扮純真既時候,家姐突然除左佢係屋企著既運動褲,露出左條黑色蕾絲底褲,
我當堂呆左呆,反應都未比,家姐就9秒9除埋條底褲,用M字腳show 比我睇,喂屌老實講又幾pink喎,家姐做乜發神經無啦啦露比我睇(有家姐就明你唔會對佢有太大興趣)
佢拎返起隻杯擺住隔離細細聲問我,細佬你睇下邊個窄D啦
我當時驚佢玩鳩我就求其敷衍佢,得啦你窄你窄,我出去繼續執野啦屌
正當我打算開門出去,家姐又拉返住我又細細聲話,你答得再hea d 丫
我屌,好煩呀,我忍住想打鳩佢既沖動問,你想點丫?我錯啦得未?
家姐仲係臉紅紅,突然欖住我係我耳邊講,你唔試下又點知…

more

More

More
飛機就係男人都打㗎啦,你老豆都會,你老母生得你出嚟就預咗你會打飛機。
又唔係有罪,都唔知你驚乜,又戒j又自殺咁
不過你隻杯咁臭就揼咗佢啦

以後用手算
你同你媽當時有咩反應

仲有乜嘢好傾
介唔介意分享下佢講乜

佢話佢同老豆都係啲正經嘅人,佢以前都讀過中學,呢啲係啲唔正經嘅嘢,快啲掉咗佢啦

有呢啲諗法證明咗佢當年無好好讀書
唔使理佢㗎巴打
有性需要真係好正常
第時你識到個女朋友
佢都應該會寧願你係用飛機杯而唔係叫雞
你同你媽當時有咩反應

仲有乜嘢好傾
介唔介意分享下佢講乜

你呀媽好守舊,同現今社會脫節
你掉咗後咪又係繼續打。打飛機好過谷精上腦做錯事
買過個新會唔會好啲
睇到個Post之後 個心寒一寒
變左睇甜故
媽媽唔係擔心你打飛機
係擔心你打太多飛機唔去媾女
一世靠五姑娘都唔係辦法
而家發現個飛機杯就要生要死
媽媽擔心你都係正常㗎
乖啦
點解永遠都係咁
點解永遠我叫佢咪撚搞尻我啲嘢嘅時候
你又要多尻餘搞尻我啲嘢
我從來未撚試過俾人侵犯私穩到我想跳樓死
而家我知道我同佢永遠心入面都有條刺
真係好撚羞恥
覺得自己真係好撚冇用
好撚核突
搞到而家一想打嘅時候都即刻諗番起

樓主i know that feel
佢發現左之後有咩反應?佢同你講佢搵到?
你傻架?
想問下師兄用開邊隻
上次執房執到好多垃圾,見到之前買既飛機杯
咁咪順手擺埋一邊諗住執好晒再搵位收埋
點知執執下家姐見到隻杯,笑笑口串鳩我話我咁慘要買飛機杯
仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
仲叫我下次記得沖乾淨先好走,咁我廢事理佢就叫佢擺返低咪搞啦
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
跟住我大聲一句:緊過你咪得囉
家姐就面色一沉, 然後細細聲講左句野
我話:乜野啊,好放低走啦
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......
呢個時候我先發現,原來佢唔係面色一沉,而且紅都面晒
之後佢一手拎住個杯,一手捉左我入廁所

磨呀

舊文有幫手作左一小段
媽媽唔係擔心你打飛機
係擔心你打太多飛機唔去媾女
一世靠五姑娘都唔係辦法
而家發現個飛機杯就要生要死
媽媽擔心你都係正常㗎
乖啦

感激
點解永遠都係咁
點解永遠我叫佢咪撚搞尻我啲嘢嘅時候
你又要多尻餘搞尻我啲嘢
我從來未撚試過俾人侵犯私穩到我想跳樓死
而家我知道我同佢永遠心入面都有條刺
真係好撚羞恥
覺得自己真係好撚冇用
好撚核突
搞到而家一想打嘅時候都即刻諗番起

樓主i know that feel
佢發現左之後有咩反應?佢同你講佢搵到?

ching 你經歷係點
樓主唔好做傻事
你諗下如果你跳樓死左既話第二日報紙就會話:「據稱死者生前曾因飛機杯問題而與家人發生爭執⋯⋯」
仲慘呀到時
同老母講,用黎放筆既
又post返段甜故出黎
SOr bro
你話牙刷座黎,有時想牙刷掃毛衛生乾淨啲 可以調返轉卒2野
己買個小型保險箱囉
我係千色都買都係650到
夠曬安心

買個保險箱放飛機杯
己買個小型保險箱囉
我係千色都買都係650到
夠曬安心

買個保險箱放飛機杯

絲打無知一問
咁個保險箱會唔會貴過飛機杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞