俾老母發現飛機杯

209 回覆
615 Like 13 Dislike
點解永遠都係咁
點解永遠我叫佢咪撚搞尻我啲嘢嘅時候
你又要多尻餘搞尻我啲嘢
我從來未撚試過俾人侵犯私穩到我想跳樓死
而家我知道我同佢永遠心入面都有條刺
真係好撚羞恥
覺得自己真係好撚冇用
好撚核突
搞到而家一想打嘅時候都即刻諗番起
尋求慰藉
用開邊隻好唔好用
係佢面前用黎斟水飲
用開邊隻好唔好用

係佢面前用黎斟水飲

其實好耐冇再用過,臭
咁樂觀D睇....佢未必知道咩黎, 始終飛機杯對老一輩都係新野黎
男人打飛機其實真係好平常
樓主唔使擔心話有條刺

如果你老母真係覺得有問題
咁係佢有問題

我收落背囊畀人拎左去洗背囊
摷晒啲野出黎放檯面都試過
大家心照就得
咁樂觀D睇....佢未必知道咩黎, 始終飛機杯對老一輩都係新野黎

佢知
男人打飛機其實真係好平常
樓主唔使擔心話有條刺

如果你老母真係覺得有問題
咁係佢有問題

我收落背囊畀人拎左去洗背囊
摷晒啲野出黎放檯面都試過
大家心照就得

多謝你巴打
點解打個飛機講撚到要自殺咁款
仲唔拎隻杯係老母面前飲水

好撚sad,第次俾人發現,仲要係老母
上次執房執到好多垃圾,見到之前買既飛機杯
咁咪順手擺埋一邊諗住執好晒再搵位收埋
點知執執下家姐見到隻杯,笑笑口串鳩我話我咁慘要買飛機杯
仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
仲叫我下次記得沖乾淨先好走,咁我廢事理佢就叫佢擺返低咪搞啦
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
跟住我大聲一句:緊過你咪得囉
家姐就面色一沉, 然後細細聲講左句野
我話:乜野啊,好放低走啦
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......
呢個時候我先發現,原來佢唔係面色一沉,而且紅都面晒
之後佢一手拎住個杯,一手捉左我入廁所
笑撚死 sorry
你同你媽當時有咩反應

仲話咁耐都冇比人發現,都收得幾密,不過成日見到浴缸痴住左D精係D邊位
之後佢仲係到睇緊隻杯,仲話隻杯都唔係好緊姐,一定係我成日用玩到鬆晒
家姐又重覆左一次,原來佢話:你未試過又點知緊過我......

完啦好嗎
我同你差唔多 不過我係未開封 係我d on9 friends 送比我生日禮物黎 我拎返屋企我老豆已經好撚八掛想知咩黎 到前幾日我發現個擺位唔同左 我諗佢應該唔知咩黎掛
你同你媽當時有咩反應

佢其實無鬧,佢同我傾,不過嗰陣我已經乜嘢都聽唔入腦

完啦好嗎

甜故去講故台呀ching
你同你媽當時有咩反應

佢其實無鬧,佢同我傾,不過嗰陣我已經乜嘢都聽唔入腦

你唔好形住形住有嘢咁就得㗎喇
唔駛咁sad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞