日本-結衣 台灣-子瑜 韓國-允兒 , 香港-?

703 回覆
67 Like 179 Dislike
香港一定係鄧麗君
張曦文 苟姑娘
耆齡王:鮑姐
右上係鮑姐
一定係呀嬌
我諗起朱茵,可惜唔同年代
Ali
留名
Elkie
靚湯
Elkie

依個女仔我又覺得唔錯喎
Ali啦唔好煩 真心冇問題
Ali啦唔好煩 真心冇問題

有人話過30唔好拎出黎啊
代表級雞?
無得輸
咩jm 文青個啲真係行埋一邊

Elkie

依個女仔我又覺得唔錯喎

唔差喎

Janice Man有冇力一戰

仲以為無人po
本身準備po佢架喇

老實講,要同外國勢力一戰,baby實至名歸過JM

Janice Man假假地都提名過金像獎最佳女配角,起碼上得到大枱

angelababy拍埋d膠戲,行偶像派路線

Janice Man有實力又正

有力一戰
計埋知名度 倪xx sg果班收埋啦

一齊玩熱鬧啲嘛

重點倪同苟都唔係香港人...
angelababy 都嚴格黎講都未必算

真心黑鮑都算係咁 但太老
angela yuen 又未到紅到其他國家都識

所以冇一個合資格

Baby唔係香港岀世?

自己wiki下啦
佢拍港台個陣都係做開新移民角色

所以大家必須一直屌到佢離開香港唔好再返黎,瘋狂彈到佢一文不值,提起佢嘅人都要一齊屌撚晒佢祖宗十八代咁先係香港核心價值,人上人也
變左韓撚POST

因為大家都諗唔到香港有咩代表,所以吹住其他國家先

重點倪同苟都唔係香港人...
angelababy 都嚴格黎講都未必算

真心黑鮑都算係咁 但太老
angela yuen 又未到紅到其他國家都識

所以冇一個合資格

Baby唔係香港岀世?

自己wiki下啦
佢拍港台個陣都係做開新移民角色

咁香港真係零代表 無個上得大枱

咁又唔好用香港同人地成個國家比...
有angela yuen呢個level 算好好

但台灣幾時會輪到子瑜
張鈞甯

angela yuen只係香港識
唔講到日韓 中台都未紅到去 無得比

咪係囉,講啲連香港都少人識嘅明星仔,完全唔同級數
啲人舉例子都要舉啲相似至得架
肥苟歌影視藝模無樣得,只係集釣金龜既雞乸,不值一提
Ali拍戲做親都係淫婦同雞既角色 老得黎又無演技,out
Baby只係一個model 無內涵,out

結論係香港代表=袁澧林

原因:
1. 後生 廿歲出頭發展到咁已經好勁
2. 國民度高,師奶級睇廣告會識,後生男女通殺,文青,fashion,毒男界通吃
3. 多棲發展,廣告有print有vtc 拍開大品牌
Mv出哂名,有電影電視女主角,時裝界又有fan base
4. 形象健康,零緋聞,無賣肉,記者新寵,未見過有記者寫臭佢
5. 多才多藝,識樂器,有去進修演技
6. 宣稱單身

認真講句,香港代表一定係袁澧林

識佢老鼠咩
落妝一定允兒赢

允兒定IU正啲?
張柏芝
王祖賢
林青霞

祖賢 同 青霞係咩地區代表
一定係呀嬌

查實佢得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞