日本-結衣 台灣-子瑜 韓國-允兒 , 香港-?

703 回覆
67 Like 179 Dislike

Janice Man有冇力一戰

仲以為無人po
本身準備po佢架喇

老實講,要同外國勢力一戰,baby實至名歸過JM

Janice Man假假地都提名過金像獎最佳女配角,起碼上得到大枱
angelababy拍埋d膠戲,行偶像派路線
Janice Man有實力又正

但鄰近國家冇人up得出佢個名喎
無得輸
咩jm 文青個啲真係行埋一邊

你個名
Elkie

依個女仔我又覺得唔錯喎

唔差喎

咩料?唔好咩人都提名好冇
啲人舉例子都要舉啲相似至得架
肥苟歌影視藝模無樣得,只係集釣金龜既雞乸,不值一提
Ali拍戲做親都係淫婦同雞既角色 老得黎又無演技,out
Baby只係一個model 無內涵,out

結論係香港代表=袁澧林

原因:
1. 後生 廿歲出頭發展到咁已經好勁
2. 國民度高,師奶級睇廣告會識,後生男女通殺,文青,fashion,毒男界通吃
3. 多棲發展,廣告有print有vtc 拍開大品牌
Mv出哂名,有電影電視女主角,時裝界又有fan base
4. 形象健康,零緋聞,無賣肉,記者新寵,未見過有記者寫臭佢
5. 多才多藝,識樂器,有去進修演技
6. 宣稱單身

認真講句,香港代表一定係袁澧林

識佢老鼠咩

唔小心笑咗
日本代表係石原囉!

日本代表

大方得睇端莊知名度高已經屌打上面班明星仔,要搵同級數真係只有香港最靚女藝人,香港國民美女-Angelababy

如果薛凱琪唔係出咗事,佢係有力一戰

痴撚線-.-
當代....10a 同kelly cheung?
當代....10a 同kelly cheung?

On撚9
日本代表係石原囉!

咁我反提出上戶彩

日本代表係石原囉!

咁我反提出上戶彩

開始唔理香港藝人

痴撚線-.-

巴打識嘅形容詞夠唔夠十句?
啲人舉例子都要舉啲相似至得架
肥苟歌影視藝模無樣得,只係集釣金龜既雞乸,不值一提
Ali拍戲做親都係淫婦同雞既角色 老得黎又無演技,out
Baby只係一個model 無內涵,out

結論係香港代表=袁澧林

原因:
1. 後生 廿歲出頭發展到咁已經好勁
2. 國民度高,師奶級睇廣告會識,後生男女通殺,文青,fashion,毒男界通吃
3. 多棲發展,廣告有print有vtc 拍開大品牌
Mv出哂名,有電影電視女主角,時裝界又有fan base
4. 形象健康,零緋聞,無賣肉,記者新寵,未見過有記者寫臭佢
5. 多才多藝,識樂器,有去進修演技
6. 宣稱單身

認真講句,香港代表一定係袁澧林

袁澧木木有男朋友
Ps 佢同學

暫時諗到baby可以一戰

不了

啲人提名人前可唔可以考慮下
1.年齡 2. 紅程度
係咁舉啲正係香港紅既出到去有撚人識
1.年齡 2. 紅程度

其實係自己國家到紅已經夠啦
要搵個紅到大部份香港人都識既已經難
1.年齡 2. 紅程度

所以我知baby唔係香港岀世後
已經話香港無代表
一個紅片中港台都無 都唔洗去到日韓
樓主講其他國嘅代表都係紅岀自己地方
香港無女比到 唔同層次

咩水?
1.年齡 2. 紅程度

所以我知baby唔係香港岀世後
已經話香港無代表
一個紅片中港台都無 都唔洗去到日韓
樓主講其他國嘅代表都係紅岀自己地方
香港無女比到 唔同層次

醒目
不過見人盲反baby真心唔知為咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞