日本-結衣 台灣-子瑜 韓國-允兒 , 香港-?

703 回覆
67 Like 179 Dislike
陳瀅bb
陳瀅bb

未夠班
個圖片打包網仲work唔work?

多謝支持

Work
啲人舉例子都要舉啲相似至得架
肥苟歌影視藝模無樣得,只係集釣金龜既雞乸,不值一提
Ali拍戲做親都係淫婦同雞既角色 老得黎又無演技,out
Baby只係一個model 無內涵,out

結論係香港代表=袁澧林

原因:
1. 後生 廿歲出頭發展到咁已經好勁
2. 國民度高,師奶級睇廣告會識,後生男女通殺,文青,fashion,毒男界通吃
3. 多棲發展,廣告有print有vtc 拍開大品牌
Mv出哂名,有電影電視女主角,時裝界又有fan base
4. 形象健康,零緋聞,無賣肉,記者新寵,未見過有記者寫臭佢
5. 多才多藝,識樂器,有去進修演技
6. 宣稱單身

認真講句,香港代表一定係袁澧林

以前都仲有少少鍾意佢
睇多兩睇 啲pose成撚個弱智兒童咁
可能都有fans嘅 但唔會再係我囉
拎佢黎代表香港真係笑而不語
啲人舉例子都要舉啲相似至得架
肥苟歌影視藝模無樣得,只係集釣金龜既雞乸,不值一提
Ali拍戲做親都係淫婦同雞既角色 老得黎又無演技,out
Baby只係一個model 無內涵,out

結論係香港代表=袁澧林

原因:
1. 後生 廿歲出頭發展到咁已經好勁
2. 國民度高,師奶級睇廣告會識,後生男女通殺,文青,fashion,毒男界通吃
3. 多棲發展,廣告有print有vtc 拍開大品牌
Mv出哂名,有電影電視女主角,時裝界又有fan base
4. 形象健康,零緋聞,無賣肉,記者新寵,未見過有記者寫臭佢
5. 多才多藝,識樂器,有去進修演技
6. 宣稱單身

認真講句,香港代表一定係袁澧林

以前都仲有少少鍾意佢
睇多兩睇 啲pose成撚個弱智兒童咁
可能都有fans嘅 但唔會再係我囉
拎佢黎代表香港真係笑而不語

識佢嘅人都知,佢係一個臭西

中華結衣,大家點睇?
啊嬌
啊嬌

阿sa邊樣輸俾阿嬌?

Hebe依家冇晒以前嘅feel
https://www.youtube.com/watch?v=TaUuUDIg6no

見個post冷咗,借隔離子瑜post嘅片一用
夏蕙姨
夏蕙姨

你唔好講埋笑陰陰
開始覺得IU已經超越咗允兒…

唔要欣宜

入黎就係想講欣宜
唔要欣宜

入黎就係想講欣宜

Ali 完爆日韓台代表
Ali 完爆日韓台代表

你咁推Ali去死
Ali 完爆日韓台代表

你咁推Ali去死

Ali算係香港最靚代表
除左佢,仲有邊個係當今女神

Stephy加入戰場

Stephy唔入流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞