日本-結衣 台灣-子瑜 韓國-允兒 , 香港-?

703 回覆
67 Like 179 Dislike
子瑜都計台灣

計唔計香港?

緊係計
結衣高咁多班
韓國代表未爆面?
啲人舉例子都要舉啲相似至得架
肥苟歌影視藝模無樣得,只係集釣金龜既雞乸,不值一提
Ali拍戲做親都係淫婦同雞既角色 老得黎又無演技,out
Baby只係一個model 無內涵,out

結論係香港代表=袁澧林

原因:
1. 後生 廿歲出頭發展到咁已經好勁
2. 國民度高,師奶級睇廣告會識,後生男女通殺,文青,fashion,毒男界通吃
3. 多棲發展,廣告有print有vtc 拍開大品牌
Mv出哂名,有電影電視女主角,時裝界又有fan base
4. 形象健康,零緋聞,無賣肉,記者新寵,未見過有記者寫臭佢
5. 多才多藝,識樂器,有去進修演技
6. 宣稱單身

認真講句,香港代表一定係袁澧林
瑜瑜
樓主果幾個係零死角女神,但angela yuen有d角度好樣衰
結你老母衣,同兩隻雞擺埋一齊講
先唔好講香港代表 我對日本代表有異議
Ali
肥苟

肥苟係靚但台灣人
香港一定係袁澧林

啲人舉例子都要舉啲相似至得架
肥苟歌影視藝模無樣得,只係集釣金龜既雞乸,不值一提
Ali拍戲做親都係淫婦同雞既角色 老得黎又無演技,out
Baby只係一個model 無內涵,out

結論係香港代表=袁澧林

原因:
1. 後生 廿歲出頭發展到咁已經好勁
2. 國民度高,師奶級睇廣告會識,後生男女通殺,文青,fashion,毒男界通吃
3. 多棲發展,廣告有print有vtc 拍開大品牌
Mv出哂名,有電影電視女主角,時裝界又有fan base
4. 形象健康,零緋聞,無賣肉,記者新寵,未見過有記者寫臭佢
5. 多才多藝,識樂器,有去進修演技
6. 宣稱單身

認真講句,香港代表一定係袁澧林

佢邊度單身
韓國代表允兒?不了
李英愛正啲
Ali世界第一

屌你老母
( Show Blocked User - 撚屌

求下你地唔好quote

屌你老母
一張gif圖都要block
唔知我會唔會比你block呢
Ali 岩晒
都係樣靚
都係無波
台灣同韓國果兩條蛋散邊忽正
台灣同韓國果兩條蛋散邊忽正

tzuyu=yoona>>>>>>>>gakki
Elva倪晨曦
三個都清純type

國民美女一定要形象健康好pure好true架嘛
香港-欣宜
香港代表

死撚開啦屌

同肥姐合咗體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞