F1 2017 意大利站 討論區

725 回覆
7 Like 51 Dislike
新斯仔過雷諾,Palmer
https://www.autosport.com/f1/news/131722/sainz-renault-deal-sets-up-mclaren-changes

睇黎要開始認真番工

又開始被屌打既生活

仲要係今季馬拉站開始,鳩保巴打

終於唔洗睇palmer 不過少左個人call sc

Call sc 方面細牛個新仔可能幫到下手
上埸搞鳩大頭,下埸就最後晚餐 惡過共慘黨

https://www.autosport.com/f1/news/131722/sainz-renault-deal-sets-up-mclaren-changes

睇黎要開始認真番工

又開始被屌打既生活

細牛下年好似新仔+ 架仔 魚雷又要走, sc 小組無左兩個熟手技工
上埸搞鳩大頭,下埸就最後晚餐 惡過共慘黨

睇黎要開始認真番工

又開始被屌打既生活

細牛下年好似新仔+ 架仔 魚雷又要走, sc 小組無左兩個熟手技工

Gasly 同日本仔可能青出於藍
Wooo fb 話傳Red bull唔再同雷諾續
同honda續 紅牛啲人係咪咁堅

RB做到麥記做唔到嘅嘢
康牛是咪又想砍掉重練
又壞多3年再換

RB做到麥記做唔到嘅嘢

唔怪得大牛今季咁多dnf同罰格
原來係為康打合作做準備 練習定

RB做到麥記做唔到嘅嘢

澳洲+牛+康
我已經唔想知會發生咩事

RB做到麥記做唔到嘅嘢

澳洲+牛+康
我已經唔想知會發生咩事

世界第一

RB做到麥記做唔到嘅嘢

澳洲+牛+康
我已經唔想知會發生咩事

世界第一

Q3 世界第一?

RB做到麥記做唔到嘅嘢

澳洲+牛+康
我已經唔想知會發生咩事

牛big hoi澳洲 康打big hoi牛 dnf世界第一

RB做到麥記做唔到嘅嘢

澳洲+牛+康
我已經唔想知會發生咩事

劇本:
細牛2018我康廠隊,大牛幫拖研發,2018細牛得分超大牛
2019大牛轉埋做我康廠隊,四萬癲max續約,力敵平治拉利爭冠軍

2018麥記轉雷諾,大頭留效,排番上頭10,麥記開始計劃自行研發engine.hea到2021大改例,正式轉用自家engine 唔洗再睇人面色

結論:發夢中
講到尾, 咪又係比我賓屌打

下年我康王者歸來

下年我康王者歸來

留名睇康打屌打老麥
康打世界第一
有冇巴打會去?

【F1 世界冠軍 Nico Rosberg親臨太古廣場】
各位賽車迷留意啦!F1冠軍車手 Nico Rosberg 將於9月13日星期三3點現身太古廣場 Mercedes-AMG x IWC EXHIBITION呀,快啲來一睹佢嘅極速風範啦!

【Life In The Fast Lane】
Live in the fast lane and race to Pacific Place HK on 13 Sep to catch the speedster and F1 World Champion Nico Rosberg at the Mercedes AMG x IWC Exhibition from 3pm to 3:30pm. Ready, Set, Go!

#pacificplacehk #PPStyle #PP #PPHK IWC Schaffhausen Mercedes-AMG Nico Rosberg
有冇巴打會去?

各位賽車迷留意啦!F1冠軍車手 Nico Rosberg 將於9月13日星期三3點現身太古廣場 Mercedes-AMG x IWC EXHIBITION呀,快啲來一睹佢嘅極速風範啦!

Live in the fast lane and race to Pacific Place HK on 13 Sep to catch the speedster and F1 World Champion Nico Rosberg at the Mercedes AMG x IWC Exhibition from 3pm to 3:30pm. Ready, Set, Go!

#pacificplacehk #PPStyle #PP #PPHK IWC Schaffhausen Mercedes-AMG Nico Rosberg

應該去到

下年我康王者歸來

冇黑氣石加持 應該唔係問題

下年我康王者歸來

留名睇康打屌打老麥
康打世界第一

我真係好期待呀

RB做到麥記做唔到嘅嘢

澳洲+牛+康
我已經唔想知會發生咩事

劇本:
2019大牛轉埋做我康廠隊,四萬癲max續約,力敵平治拉利爭冠軍

2018麥記轉雷諾,大頭留效,排番上頭10,麥記開始計劃自行研發engine.hea到2021大改例,正式轉用自家engine 唔洗再睇人面色

呢個應該係大牛轉我康既主要原因,
好似當年連續4年攞總冠軍,基本上係 Renault 半廠隊咁滯,
同埋轉用我康就唔洗再睇 Renault 臉色做牛
有冇巴打會去?

9月13日星期三3點
要返工

RB做到麥記做唔到嘅嘢

澳洲+牛+康
我已經唔想知會發生咩事

劇本:

呢個應該係大牛轉我康既主要原因,
好似當年連續4年攞總冠軍,基本上係 Renault 半廠隊咁滯,
同埋轉用我康就唔洗再睇 Renault 臉色做牛

紅牛已加係咪負責整mgu h k
我估四萬唔會續大牛
聽講紅牛空洞測試
我諗本田整係做偈 但點做 同點執
應該大牛比晒意見 本田跟住做咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞