F1 2017 意大利站 討論區

725 回覆
7 Like 51 Dislike
負上
有啲benz迷痴線到話
Benz都要冒住開第五副偈既風險架
呢單野對benz黎講都唔係咁著數架

屌 我心諗
你睇下用benz偈果兩隊
有邊隊副偈有過事

賓屎舊果啲仲要未夠期 用得架

你望下垃利啲舊嘢,vet 用舊嘢踩左幾多埸

Big hoi

希望趕住出pu搞到oh no no

真係on99
不過hass好似都係第4副,佢地好似問緊FIA係咪都係一樣可以1.2L

好似係SPA或之前用過既引擎可以繼續用1.2L/100km。但Monza開始既引擎就要跟返0.9L/100KM。

法記同埋其他都俾FIA呃左。法記問點解新賽例要去到Monza先生效,FIA回覆話因為無車隊會係SPA推出新引擎。點知

我覺得呢單野,應該無咁易收科
聽講係咁多隊,大家有共識咁 Monza前唔開第四副偈
黎meet呢個新例 而家咁樣

賓屎係狗,入面有隻鹹狗

FIA 明幫狗啦 完埋今埸就無人提起

如果其他隊咁都唔投訴我唔睇了

咁你準備唔睇都得
對於本田,如果失去麥拿倫車隊,並且沒有其他合作車隊,將會迫使本田退出F1。這是F1老闆美國自由媒體集團最不希望看到的結局。

本田的離開將會打開一個場景,FIA規定,當前參與F1的引擎製造商必須為麥拿倫提供2018年引擎。

雷諾仍然是這一方案中最有可能的選擇,儘管他們不願擴大到供貨四支車隊的供應量,但規則可能會讓其別無選擇。

交換引擎供應商被認為是麥拿倫留住阿朗素的關鍵。

據瞭解,阿朗素已經表示,如果麥拿倫能夠確保雷諾引擎,那麼他將留在車隊。

在羅恩-丹尼斯離開麥拿倫後,車隊在新時代下賽車底盤的進步讓阿朗素對麥拿倫的未來有很大的鼓舞。

而本田引擎是麥拿倫唯一的絆腳石,再加上留住阿朗素的願望,搞定雷諾引擎成為了麥拿倫目前的重要使命。

對於本田,如果失去麥拿倫車隊,並且沒有其他合作車隊,將會迫使本田退出F1。這是F1老闆美國自由媒體集團最不希望看到的結局。

本田的離開將會打開一個場景,FIA規定,當前參與F1的引擎製造商必須為麥拿倫提供2018年引擎。

雷諾仍然是這一方案中最有可能的選擇,儘管他們不願擴大到供貨四支車隊的供應量,但規則可能會讓其別無選擇。

據瞭解,阿朗素已經表示,如果麥拿倫能夠確保雷諾引擎,那麼他將留在車隊。

在羅恩-丹尼斯離開麥拿倫後,車隊在新時代下賽車底盤的進步讓阿朗素對麥拿倫的未來有很大的鼓舞。

而本田引擎是麥拿倫唯一的絆腳石,再加上留住阿朗素的願望,搞定雷諾引擎成為了麥拿倫目前的重要使命。

等睇換完引擎之後都仲係垃圾

有冇可能同一隊兩架車用唔同偈?
大頭用麥蕉
Van丼用麥康

Big hoi

希望趕住出pu搞到oh no no

真係on99
不過hass好似都係第4副,佢地好似問緊FIA係咪都係一樣可以1.2L

好似係SPA或之前用過既引擎可以繼續用1.2L/100km。但Monza開始既引擎就要跟返0.9L/100KM。

法記同埋其他都俾FIA呃左。法記問點解新賽例要去到Monza先生效,FIA回覆話因為無車隊會係SPA推出新引擎。點知

我覺得呢單野,應該無咁易收科
聽講係咁多隊,大家有共識咁 Monza前唔開第四副偈
黎meet呢個新例 而家咁樣

賓屎係狗,入面有隻鹹狗

FIA 明幫狗啦 完埋今埸就無人提起

如果其他隊咁都唔投訴我唔睇了

咁你準備唔睇都得

如果其他隊接受哩件事咁佢地再無資格去講不公

大頭用麥蕉
Van丼用麥康

你麥拿倫肯 康打都唔制啦
大頭份糧我出一半得唔得
Skysport真係打小震飛機都唔得
Skysport真係打小震飛機都唔得

中間果個幫左右兩邊含撚都未夠班 我話既

大頭用麥蕉
Van丼用麥康

傻嘅咩 你俾fia都唔柒俾啦
咦喂 有野睇喎
Benz話 未結束賽季前 唔會同咸爺傾合約既野
咦喂 有野睇喎

因為神會拎冠軍>去阿狗打前鋒
咦喂 有野睇喎

因為神會拎冠軍>去阿狗打前鋒

聖誕快車阿狗唔夠人 神要落場幫拖 仲好過拿卡鍚迪
唔係比我講中 bo77as+ocon 呀

鹹狗被退休,toto 好波

如果係咁,會然weh未有機會去粉紅力量

支持ocon上笨屎

支持ocon上笨屎

Max真係留多年牛牛?

支持ocon上笨屎

Max真係留多年牛牛?

小朋友梗係留係幼稚園

支持ocon上笨屎

Max真係留多年牛牛?

小朋友梗係留係幼稚園

幼稚園就死返落細牛啦

二手weh 成世比ocon 騎住

支持ocon上笨屎

Max真係留多年牛牛?

小朋友梗係留係幼稚園

幼稚園就死返落細牛啦

同鹹狗落fe 玩啦

Ocon有約係身喎

Ocon有約係身喎

benz鏈住神油春袋架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞