F1 2017 意大利站 討論區

725 回覆
7 Like 51 Dislike
咸爺
Ham
Max
其實Max咁博做咩?....完全係損人不利己.....
之前對呢條友一直都冇咩野......而家真係好憎 唔明做咩要損人不利已?
一陣有咩事真係唯你事問.....
明明已經咩都冇得爭,又唔洗降返落細牛
之前仲對你咁好, 又比魚雷個位你.....飲水完全唔思源
而家只希望垃利加油......佢要護級的!!

笑了
竟然係 Stroll 排頭行
垃利主場,主席,七十週年。

P7, P8

圾利
其實Max咁博做咩?....完全係損人不利己.....
之前對呢條友一直都冇咩野......而家真係好憎 唔明做咩要損人不利已?
一陣有咩事真係唯你事問.....
明明已經咩都冇得爭,又唔洗降返落細牛
之前仲對你咁好, 又比魚雷個位你.....飲水完全唔思源
而家只希望垃利加油......佢要護級的!!

笑死人咩法拉利
rb兩隻罰幾多格
邊個第一?大聲啲
rb兩隻罰幾多格

20同25
又豬

落雨set唔切架車

主席有加乘
唉,P7P8
真係SO9SAD
唉,P7P8
真係SO9SAD

無事既
唉,P7P8
真係SO9SAD

希望越大
如果聽日都係咁的天氣就正,睇Max同四萬哥逢車過車
唉,P7P8
真係SO9SAD

無事既

聽日如果Dry 追都有排追
wet分分鐘更加難
唉,P7P8
真係SO9SAD

計埋Penalty應該上P5P6?但應該都係鹹贏架喇
法記賭聽日dry race無用wet set-up?? 好難咁慢
唉,P7P8
真係SO9SAD

計埋Penalty應該上P5P6?但應該都係鹹贏架喇

輸少當贏

上年巴西
Mola聽日冇雨
法記賭聽日dry race無用wet set-up?? 好難咁慢

呢啲睇雷達就知
我覺得係車手做唔到時間
Kimi落雨慢我覺得預左
但咁既成績返黎 真係有問題喎

上年巴西
Mola聽日冇雨

唸起都 但又唸起Massa
不過就算dry race,應該都照爆上黎架喇,只要兩個唔好互撞
車隊巴打是咪去左含撚
車隊巴打是咪去左含撚

今獲含撚都無味 星期一vet 就差鹹狗幾分

呢啲睇雷達就知
我覺得係車手做唔到時間
Kimi落雨慢我覺得預左
但咁既成績返黎 真係有問題喎

Kimi落雨慢唔驚喜,但連Seb都慢就...
預報聽日天晴加埋兩部牛牛grid penalty,所以先覺得法記係咪放棄排位博聽日全dry set-up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞