[黑哨組合拳] RB 萊比錫 對 利物浦

507 回覆
55 Like 3 Dislike
所以有人開始覺得我哋有力爭冠
其實係唔應該嘅
聖誕過後就見真章
jota傷就開始嚟料架啦
祖達蛇有無消息
過埋齋戒月先講
Marry me Szoboszlai you never gonna be alone
基沙文前鋒都踢到防中咁啦 點會首創
不過睇訪問聽得出slot哥好重視前鋒回追重組個防守陣式
依家最期待係睇佢之後點係反搶同重組攞平衡
因為睇佢對獌依啲弱隊就做得好好 但今場對軌反搶真係少左啲
再對啲控球更穩鏝依啲好大機會出事
紐尼斯 尋晚都幫守左好多波
但進攻 始終走位太差
成日走去d隊友傳唔到俾佢嘅位 唔係就越位傳唔到
基沙文woo
你望下佢啲數字幾靚先
就算佢打法國隊打到前場b2b咁都係進攻為主啦一定
當年歐國佢入6球
我明你意思
嗰季係入得多死球拎好多分
12碼都10球
不過我意思係之後季即刻收皮唔關屈唔到咩死球事
純粹係哨牙蘇走咗 成隊廢晒唔識攻

有冇人覺得slut嗰下勁似飛哥
Liverpool head coach Arne Slot is concerned that forward Diogo Jota might have to sit out the Wednesday Champions League match against RB Leipzig due to an injury.

[TheAthleticFC]
咁傻紐一定似周星馳
其實會唔會係我哋班人傳送能力太差所以先傳唔到比佢?佢當時踢賓菲加時期係邊個踢10號?邊個喂波比佢?
原來今季淨得利記未和過波
原來專心防守嘅TAA都幾勁
R26 真係明顯年紀大退化
佢自己都知,所以無以前咁好火
佢射走左salah幾多個assist
對住雲尼素斯/包皮實爆到仆街
邊有可能 近近地+9+已經係咁踢
我覺得搵slut最適合嘅一個點係
佢無好似其他人接任皇朝咁
急住一野又堆倒重建
而且把口PR又做足
就算下半季真係倒WATT都好
都叫慢慢瀉落去 冇咁傷
通常一野就崩盤果啲 成隊波真係最少衰返10年8年
琴晚佢好似冇射門,不過有唔少靚傳送
佢踢撚到全盛明奴咁cls
贏軌雖然開心,不過已經傷左祖達,阿里,義律...來緊賽程去到12月都係地獄。
阿狗,鏝,皇,利華
點踢
Elliot 好似就得
N9 應該可以頂一排
我估jota 唔會傷好耐
Jota似硬傷,應該係撞到氣門啫
如果唔係肋骨骨折,應該唔大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞