[黑哨組合拳] RB 萊比錫 對 利物浦

507 回覆
55 Like 3 Dislike
唔關冷唔冷靜事
米拿一路都係一種射法又硬又快抽死角
沙拿個種會間中改變下射法變左唔穩定
So ?
師兄,我有邊句講錯 搞到你咁激動
你都喺你老母個臭閪度流出嚟,十個星期懷胎生你隻生滋甩毛狗出嚟第一句就問人真假利。 係咪啱啱先學識講人話 講兩個粗口當自己地道人?
點止琴晚
上季傳左成季波比diaz gakpo nunez
係呢三廢浪費曬
阿狗嬲到震
操練唔搞高負荷&身體侵犯&養精蓄銳為主
似人渣果隻

高普就季前操到死吓死吓黎up耐力
所以開季d球員都腳步沉重或長休後就踢得柒
大家估吓如果過埋快車期都仲喺爭冠行列 fsg 肯唔肯1月簽人?
唔肯
1月放航後可能補貨
佢finishing 好勁
有一樣好重要,就係利記啲球星都係乖仔黎,可能最難攪就係salah (太有鬥心,堅持場場踢足). 變左就算slot 唔係名牌教頭都攪個掂班友。
施蒙尼教既波位位都要有工兵底

德保羅都曾經好有靈氣
Daddy個底打得太好,球隊文化紀律性就算果時係沙比接手玩三中堅大改變可能都好快適應
個誤區係傻波進攻表現唔到,搞到好似純跑掃蕩而己

佢個演繹要求算係跟謝四
夾王子果期

咁都講得通
點解我地防守好左咁多
俾以前收縮咗
Nunez
排第十都唔會簽
神宮寺奈緒嚟咗香港
https://lih.kg/miLaGS

啱先去完東京

d日本妹同我講好憎光頭
好彩小弟都好似航咁多頭髪
Ab 炒麵救左好多必入球
🚨⚫️🔴 Bayer Leverkusen are preparing for Xabi #Alonso’s departure next summer ✔️

Alonso is a candidate at Real Madrid and Manchester City, with #MCFC showing concrete interest and preparing for the possibility that Pep Guardiola leaves next summer, as per ‘The Athletic’. #LFC out of the race at this point, as they are very happy with Arne Slot.

The contract of the 42y/o runs until 2026. However, Leverkusen are already looking for a successor, with Sebastian #Hoeneß and Sandro #Wagner being considered.

@berger_pj | @SkySportDE 🇪🇸
咁老實講尋晚我哋個球 又未至於係紅牌
嗰陣都唔算係last Man
Last man黎
如果用阿妓個場把尺點睇都要紅
不過不嬲呢d都係睇球証紅唔紅
但差一兩日把尺差咁遠就肉酸d囉
Daddy 真心正
佢走隊波都仲run 到
睇下廢sir 玩到爛先retire 就知個分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞