[黑哨組合拳] RB 萊比錫 對 利物浦

506 回覆
55 Like 3 Dislike
識得縮
Jones 同Gravy 琴晚基本上block 撚晒中路
以前我哋係唔係都快上快落
好易比人中路一推就禁區頂
史sir有無講過佢夢想係咩皇巴拜
無啦
宜家咁睇
當初如果沙比肯黎都未必有宜家呢個成績
森林嗰場之後以為會崩
但係又冇事
光頭蛇保守派
對手唔急我都唔急咁
中場二閘又唔會做啲太冒險嘅決定
之後成場就等一兩下機會

但森林果場就係問題
落後咗 隊波都谷唔起
除左 8 場全勝 (or 1 和), 好難好過而家個成績
激活呢個point完全忽略左古/史獨既功勞
吹到蘇咁無敵 又唔見佢激活到唐寧 卡路爾呢D磨碌
講前場攻擊力 唔覺得1314個隊差過沙拿年代既利
個陣成日輸車仔
咁點解蘇⼀走變返排六七八
班仔聽話 Slut又唔急住推倒一切
啲皇朝接班通常都係衰大帝造反/急住推倒上朝遺跡
新兵踢得最好嘅啦子都踢唔返1314嘅一半
其他直頭黑洞級 而其他舊人走嘅走傷嘅傷
留係場上面嘅又係踢唔返上季嘅一半
先唔好話牙蘇 剩係1314季初個水平都上唔到
兩個禮拜之後Slot親手篤破Xabi幻想泡沫
唔係2來架咩
文尼博返黎 memories
FSG: 躝啦 死老野仲想加人工
個問題唔係你講冇左一個牙蘇簡單

首先 大半季冇埋史獨打正前 人渣士係個冇plan b既領隊
其次 新加盟既幾件進攻球員 巴神林拔波連尼呢D打前鋒 同打少個冇分別
250同古14/15個季其實都叫keep到水準 但前面太多進攻黑洞
至於後防繼續咁廢
人工又唔係我比,咁都唔續既話fsg仆街啦
支持續
但續4年會唔會太長
估唔到最強防中已在陣中 Gxxxx加鈕
開季仲係咁話要防中
因為而家戰術係先守後攻,中場同兩閘都番去後場猜波,對面逼哂上黎再放個長波俾前鋒

領先情況下,見對面番哂半場防守就傳番俾門將繼續猜,然後再loop上面套戰術
4年點搞。。。
2+1啦
對的人 錯的時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞