[等到2019]GOT權力的遊戲第七季討論區8

287 回覆
15 Like 3 Dislike
成套野好戲既好似得西后未死

我細佬

我細佬

Lannisters全部都幾好戲
好掛住Brienne of Tarth呀

Brienne of fucking Tarth
睇完S7E7, 見到隻哥斯拉

西后真係不得之了

佢可唔可以留返長頭髮
長頭髮好好J
終於睇曬7季可以加入討論

雖然第8季似乎都係BBQ收場,
但頭5季個重玩勾心鬥角真係好正
自從播完後
有d失落感
原本期待今季Arya可以同Jon見返
點知Cersei 同 Tyrion見返仲好睇
今季係Lannister三姐弟最好睇
Jaime千祈唔好死
淨返嗰兩條龍其實可唔可以交配生多條龍?

可以
佢地好似無性別之分
總之有兩條的話就可交配
我覺得下季會死清光,dany jon個仔先係prince that was promised
淨返嗰兩條龍其實可唔可以交配生多條龍?

可以
佢地好似無性別之分
總之有兩條的話就可交配

Brienne of fucking Tarth

快啲去揾番Brienne
想問返s3e10
一開始arya 見到隻馬上面個人冇左個頭,裝左個狼頭,係咪robb stark比人斬左個頭
Theon 燒死左兩個小朋友之後
Jon知唔知theon 殺左bran stark

我細佬

Lannisters全部都幾好戲

Tyrion把聲真係好撚正
JON SNOW 冇私心, 做事為大圍為家族, 就順順利利符符碌碌戇鳩鳩咁比人擁護做北景之王 , 相反其他角色為自己滿足自己權力欲玩權鬥爭IRON THRONE既都冇乜好下埸

而家d角色好似死剩冇幾咁 開會得幾丁友 唔似頭幾季百花齊放咁精彩
JON SNOW 冇私心, 做事為大圍為家族, 就順順利利符符碌碌戇鳩鳩咁比人擁護做北景之王 , 相反其他角色為自己滿足自己權力欲玩權鬥爭IRON THRONE既都冇乜好下埸

左膠
想問返s3e10
一開始arya 見到隻馬上面個人冇左個頭,裝左個狼頭,係咪robb stark比人斬左個頭

太耐唔記得左,求解答

太耐唔記得左啦 有冇師兄記得
想問返s3e10

太耐唔記得左,求解答

係比人斬左頭再縫個狼頭上去

西后真係不得之了

佢可唔可以留返長頭髮
長頭髮好好J

樣靚先carry到短髮
話時話覺唔覺得呢套野動作場面拍得麻麻地
武術指導都係香港好d

唔係呀嘛~

唔係咩,格劍場面動作好遲鈍
話時話覺唔覺得呢套野動作場面拍得麻麻地
武術指導都係香港好d

唔係呀嘛~

唔係咩,格劍場面動作好遲鈍

搵香港武指拍西洋劍打鬥都唔識拍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞