[等到2019]GOT權力的遊戲第七季討論區8

287 回覆
15 Like 3 Dislike
有冇人搵到jon以一敵百時個gif
個畫面

呢場個長鏡頭真係好撚正,完全體驗到係戰爭時,一個人有幾咁無力同無耐……

agree
果陣鏡頭跟住佢好似同佢一齊係戰場
睇過前幾季都知咩都可能發生真係會驚佢會死
個畫面

呢場個長鏡頭真係好撚正,完全體驗到係戰爭時,一個人有幾咁無力同無耐……

agree

之後龍母燒軍,又係想重現返呢個感覺,但係好唔同。

「人 VS 人」同「人 VS 龍」好唔同,龍好明顯有晒優勢,人打人先有呢個無力感,呢集真係拍得好好。
個畫面

agree

之後龍母燒軍,又係想重現返呢個感覺,但係好唔同。

「人 VS 人」同「人 VS 龍」好唔同,龍好明顯有晒優勢,人打人先有呢個無力感,呢集真係拍得好好。

兩場都正
表達嘅野唔同
以前Targaryen王朝就係因為有龍先會咁強大
spoil of war就係想拍D龍係中古戰爭有幾屈
呢樣第二季Tywin講過
https://youtu.be/9OTOiMQchKw
發覺有親Tywin D文戲都好好睇
https://www.youtube.com/watch?v=-YBAvEOSwDE

呢幕見到真係屌哂鬼
https://www.youtube.com/watch?v=-YBAvEOSwDE

無左佢既season 唔好睇
瓦雷利亞鋼 同 龍鋼嘅秘密有冇知嘅一日
下季Jon有無龍騎呢?話哂都騎過龍母

三隻俾左隻nk,一隻龍母用,仲有一隻你懂的

nk個隻的名係二哥
龍母個隻個名係佢前夫
最後一隻係jon老豆個名,咁你話呢
小說黨表示劇情好唔合理,我乖乖等小說算了
第七季睇左5集

爛到笑
唔知有冇巴打講過,會唔會公開處決LF係想以理服眾,廢事畀人話食人唔lur 骨同得罪Vale

利申鳩噏
小說黨表示劇情好唔合理,我乖乖等小說算了

想追返
中文版有冇伏?我見每季好多本應該有排睇
兩年後既bran會變到有幾樣衰

10月開拍 season 8 啦

屌 搵肥佬執執先好wo
第7季比我既感覺係趕收工
到底係佢用哂筆直焗cut幾集攪到咁
定係
班編劇冇料carry唔到個故事
個垃圾jon囧囧做第六集死都唔走一味懶型好好打?
一心諗住打蛇隨棍上殺埋王?好型呀
俾人讚兩下唔係真以為自已係真命天子下話???????唔好柒啦!屌佢老母因為佢冇咗隻龍總好意思屌埋龍女
其實臨尾睇幾兄妹處理手法好大不同
肯合作真係無敵,希望可以睇多D合作

同樣係自殺式突擊
Jaime 果次係真係有用
Jon Sand連Night King D靚都未過到

有冇諗過 佢唔打 後邊d人上唔到
同埋一定要死條龍 送比 nk架啦

一早就預左會變1 2條做冰龍
唔係你鑊鑊係上邊噴幾野就燒哂佢班天譴軍團,咁樣就ko nk仲難睇呀屌
鋪左咁多季既大佬 比你d龍燒幾燒就完場 既話

到時就真係黃子華咁講
「下 冇鬼架? 我比足反應wo 又驚又叫又嘔咁樣」
Tywin真係好有皇者氣勢
見到都驚

tywin係套劇高質嘅保證

Tywin同Emilia Clarke都有拍Me before you

got有邊個進軍荷里活係成功
Tyrion同Jaime bb都狂拍爛片
Cersei最叻

戰狼300

但佢係GOT之前已經有拍

Tyrion成日見 不過多數係細片 冇咩發揮
今次got比左好大發揮空間佢

佢做vampire都好正

同意
文戲tywin好有張力
把聲線加表情
不慌不忙
真係帝王風範

佢做vampire都好正

同意
文戲tywin好有張力
把聲線加表情
不慌不忙
真係帝王風範

Zoolander 2 係唔係有佢客串
俾人讚兩下唔係真以為自已係真命天子下話???????唔好柒啦!屌佢老母因為佢冇咗隻龍總好意思屌埋龍女

同樣係自殺式突擊

唔係你鑊鑊係上邊噴幾野就燒哂佢班天譴軍團,咁樣就ko nk仲難睇呀屌

到時就真係黃子華咁講

殺龍可以刺激D講條龍落咗地跟住比ww大軍淹沒...etc
好過奥運標槍比你一下秒
條龍都鋪咗好多季

nk個隻的名係二哥
龍母個隻個名係佢前夫
最後一隻係jon老豆個名,咁你話呢

咁呢舖真係《冰與火之歌 - 雙龍出海》

同樣係自殺式突擊

到時就真係黃子華咁講

其實Jon呢兩季都殺左2隻Night King頭馬,唔好講到佢咁渣啦
睇完第6季
cersei幾時仆街 快撚啲死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞