[等到2019]GOT權力的遊戲第七季討論區8

287 回覆
15 Like 3 Dislike
hot pie 先係預言中既王子同arya 坐iron throne
arya個face less師傅下季仲有無佢份呢
最好睇反而係d好冷血角色
慢慢係故事入面搵返自己人性同尊嚴
Jaime, the hound, Theon

theon做得差啦
the hound真係正

Theon條線好悶
反而我識左Brienne之後成個人唔同曬 之前明明係咁9up 依家無曬火咁

theon條線係悶
但今季最後one on one打贏左係海邊洗面個幕真係好正

用海水洗傷口

drowned god 既超能力
btw,拜佢個口頭襌"What is dead may never die,But rises again, harder and stronger"
呢句野有冇咩意思
睇睇下好似講ww咁

drowned god有無俾返條j佢

就係多得drowned god冇畀返佢
佢先至可以頂得住佢阿叔錫佢春袋果幾下

錫春袋
結果論
皇太后唔幫拖想起人尾注
當初就唔需要捉喪屍
條龍就唔駛死
夜王就唔會有龍騎大增威力可以破壞到冰牆

好想知條龍下場會點
係咪三條龍同歸於盡
JON同龍母係表哥表妹關係?

姑姐...

阿E下話

姑姐...

阿E下話

點解咁多人都唔明咁
rhaegar係jon 老豆,而龍母係rhaegar個阿妹
所以咪係姑姐同姪仔囉

姑姐...

阿E下話

點解咁多人都唔明咁
所以咪係姑姐同姪仔囉

yes,jon嗌左ned咁多年老豆,其實係舅父

姑姐...

阿E下話

點解咁多人都唔明咁
所以咪係姑姐同姪仔囉

Jon 老豆生左Jon 先到瘋王生龍女 好似係
Jon 其實好似大龍女一年

姑姐...

阿E下話

點解咁多人都唔明咁
所以咪係姑姐同姪仔囉

Jon 老豆生左Jon 先到瘋王生龍女 好似係
Jon 其實好似大龍女一年

年下姑姐囉咁簡單
好多長輩年紀細個後輩大把啦

姑姐...

JON個樣重老過龍女
係咪姐係龍女個樣唔會變老?

btw littlefinger呢個角色去到尾二呢季終於死得, 臨死前重要求饒, 佢呢重愛人又會傷害人既愛真係好難明

邊個話長輩年紀一定大d架
龍母ig自拍又染返金個頭 開拍了 即係好快又有場境leak
開始睇到覺得 點解仲未有重要人物死架 係咪我已經比之前d season虐待到想d角色死
Btw大家係咪忘記左red hair woman
終於一次過追晒七季 好正
覺得S3最好睇 EP9最後真係好震撼

但S7好似有少少趕
同埋冇諗過LF就咁退場
明明仲有好多發揮空間
終於追完,踏上漫長既等待之路
用左兩個禮拜終於追完
越後越tbb圍威喂bbq feel 有d失望
不過作為fans都會好想快d出S8
花左兩星期一口氣睇晒
去到後面 d時間嘅比例好怪
夜王行咁多季都未到
Jon班人俾人圍群
一條友跑一日又返到去吹雞

雖然咁講 睇晒依家好空虛
好想快d s8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞