[等到2019]GOT權力的遊戲第七季討論區8

287 回覆
15 Like 3 Dislike
點解jon同dany扑野tyrion咁既樣

唔通笑咩

我意思 係咪有其他原因
Tyrion會唔會做反骨仔架
點解jon同dany扑野tyrion咁既樣

hbo 幕後訪問演員, Tyrion個演員話, 因為Tyrion覺得佢2個一對係襯既, 情感上凳佢地開心, 但理智上覺得一定好多手尾跟, 呢段感情無咩好結果.

完左季每日要靠reddit啲memes度日
其實我覺得Night King 一枝茅殺左隻龍真係唔出奇

第6季 (定第5季), Hardhome 野人大戰WW 個幕,有個野人比NK 一野粉碎左,可見NK 佢地d weapons 應該唔可以以常人既角度去睇。

睇佢比茅個幕我以為條龍會粉碎左
其實我覺得Night King 一枝茅殺左隻龍真係唔出奇

第6季 (定第5季), Hardhome 野人大戰WW 個幕,有個野人比NK 一野粉碎左,可見NK 佢地d weapons 應該唔可以以常人既角度去睇。

睇佢比茅個幕我以為條龍會粉碎左

唔係好記得jon snow隻狼去左邊?係咪死左?

No budget

點死?好似完全冇咗件事

No budget

點死?好似完全冇咗件事

冇死到,冇出姐
https://youtu.be/NF4o88Ae3jo?t=9m58s
又屌,winter fell真係垃圾黎

No budget

點死?好似完全冇咗件事

冇死到,冇出姐

想睇三兄妹合作打Nightking
Arya就潛行
Bran Warg入Ghost
Jon騎龍

No budget

點死?好似完全冇咗件事

冇死到,冇出姐

Arya就潛行
Jon騎龍

sansa比nk女女女

No budget

點死?好似完全冇咗件事

冇死到,冇出姐

Arya就潛行
Jon騎龍

sansa比nk女女女

s7完全矮化左tyrion
jon匹夫之勇
龍母d演技真係好難頂
jon匹夫之勇
龍母d演技真係好難頂

Jon好似季季都係匹夫
jon匹夫之勇
龍母d演技真係好難頂

同感, Tyrion自從跟咗龍母真係魅力盡失
今季就算戲份唔少都無咩存在感
另一受害者係肥太監, 又係跟左龍母之後無曬霸氣

LF唔駛講, 死得太膠

好懷念第一二季嘅LF同肥太監, 果種出身低微但又可以操控權貴嘅小人得志感, 好黑人憎但又好真實
jon匹夫之勇
龍母d演技真係好難頂

LF唔駛講, 死得太膠

好懷念第一二季嘅LF同肥太監, 果種出身低微但又可以操控權貴嘅小人得志感, 好黑人憎但又好真實

佢最好睇係一路開棺材一路講自己出身果場戲
睇完之後覺得佢比起LF一D都唔輸蝕
jon匹夫之勇
龍母d演技真係好難頂

LF唔駛講, 死得太膠

佢最好睇係一路開棺材一路講自己出身果場戲
睇完之後覺得佢比起LF一D都唔輸蝕

LF同太監其實一直都做得好好
成套野好戲既好似得西后未死
S7得7集?
咁S8有幾集?

6, 但係好似一集成80分鐘以上
成套野好戲既好似得西后未死

西后真係不得之了
話時話覺唔覺得呢套野動作場面拍得麻麻地
武術指導都係香港好d
淨返嗰兩條龍其實可唔可以交配生多條龍?
武術指導都係香港好d

靠CG都夠做啦
武術指導都係香港好d

唔係呀嘛~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞