講真,幾年前MIRROR啱啱開始紅嗰陣,有冇人真係對佢地以至成個香港樂壇有期望?

228 回覆
8 Like 70 Dislike
但人地啲藝人紅到上去,鏡連佢地都不如
千禧年代廣東歌一定屌打依幾年
英皇死堆爛堆佢地去大陸綜藝姐,事實根本就唔紅,冇咩人識,就好似0個個小背心 許靖韻咁
jer 同 MC咪B4組
就係冇人聽廣東歌,所以BMA EMI 寶麗金呢啲大唱片公司都要執笠
Viu咪一樣但紅唔到
幾時有
依家咪得班死忠
鄭州打氣咩黎?痴周慧敏開演唱會咩黎?開晒微博咩黎?
領軍嗰個姜濤自己都無心做 邊有得搞
去人地演唱會做嘉賓
咪即係痴囉
人地認同你既實力,睇得起你先會請你做嘉賓
鏡有閪實力?
宣傳費燒晒PR無糧出咪無人講囉
首先你條柒頭係咪為左死撐覆垃圾俾人,連中文都要扮睇唔到?
上面張圖講緊香港用戶,你提韓國黎做乜柒?

其次,你拎Spotify打入韓國市場黎死撐果陣,有冇做下research先?
人地早成2年已經打入韓國市場,就算上面張圖係計韓國用戶(更何況唔係)
K-pop收聽個升幅都已經唔關打入韓國市場事
https://newsroom.spotify.com/2021-02-01/spotify-launches-in-south-korea/

第三,香港人一直都係用Spotify聽K-pop
唔係用Spotify聽,唔通用KKBOX呀柒頭
https://hk.news.yahoo.com/spotify公布2019年熱門排行榜-他們-再成香港串流量最高男女歌手-125820169.html

次次都要死撐鳩吹,當人唔識又唔fact check
你咁撚樣做PR又有乜撚野用?
愈死撐只會暴露更多位畀人入,外人都睇透哂你根本一直係度鳩噏帶風向
冇料到又要死撐
造星前Jay Fung出過幾隻碟有埋代表作啦
講到mirror帶佢出道咁
講解下呢幾間係幾時執?
因為無人睇 TVB 囉
你條垃圾真係好笑
次次比人屌到敗走
之後又入黎比人屌
果然迷埋D抄狗都係社會垃圾
咁呢樣一定啦
根本依家聽廣東歌都已經唔係時下年青人每日固定既娛樂
唱K活動又式微
同千禧年代差好撚遠

依家啲後生如果仲有聽廣東歌,好多時就係聽返千禧年代啲舊歌
明明個時班藝人仲可以拎個時啲歌食老本食到而家但當年竟然無人聽。笑死人
為左撐Viu撐鏡狗,條PR真係乜狗屎垃圾都噏得出
駁唔到人果陣就覆垃圾廢話俾人
真係好撚柒
千禧年
團入面有條死基佬就知冇運行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞