絕區零 (8) 非常動感的巨乳

190 回覆
1 Like 3 Dislike
所以我揀中間休息站可以洗侵蝕果個
姐係平時行會加壓力debuff
除非好黑仔 唔係打王前就算冇血食藥應該可以回到一半
點樣揀休息站?有時中咗閃避debuff唔知點先洗得甩
講緊如果打花園揀行格
一開始可以揀buff同debuff
debuff揀加壓力嘅咁你過版果陣
左面開門可以揀消一個debuff入銀行
右面就S左嘅可以免費消一個debuff
我打嗰個係將血平均分俾隊友
萊特正常推測應該都係半棄將,除左課長,大部分應該會跳過,揀抽1.3 柳同1.4 雅
男人
仲要原A角
[ 新增活動:鏖戰高塔 ]
虛擬空間的高塔,無盡戰鬥的試煉,掩藏塔頂的訊息…
不要松懈,在次世代系統中迎接這次對戰鬥生存的考驗!

【參與條件】
繩網等級≥36級完成且主線第三章「危樓夜尋蹤」後即可參與。

【玩法說明】
• HIA俱樂部上新!繩匠可以使用自己培養的代理人和邦布,逐層挑戰「擬真鏖戰試煉」,戰勝強敵以獲得[菲林]、[「倉鼠籠」訪問器]、[調律校音器]、[高保真母盤]等稀有獎勵!
• 連續挑戰:「擬真鏖戰試煉」分為多個階段,在同一個階段的多層挑戰中,代理人血量將逐層繼承且不會回覆,需要在成功挑戰該階段後才能獲得補給。
• 更強的敵人:在「擬真鏖戰試煉」中,繩匠將面對「魔障化」的敵人們,這些敵人獲得了特殊的強化效果。繩匠需要精心考慮戰鬥的策略、磨煉提升操作技巧才能不斷取勝。
• 榮譽勳章:在「擬真鏖戰試煉」中達到指定的層數,將根據成績獲得不同級別的[榮譽勳章],勳章可以在個人名片界面向好友展示!

有爬塔

之前屌柒凱撒垃圾既可以全部食屎喇

正式宣佈到目前為止全限S 最抵抽係凱撒
常駐?
睇人講實測00柳極性紊亂傷害係提升咗
係時候回下帶

總結一下網上普遍認為凱撒唔值得抽嘅意見

招可以閃 打無傷盾根本冇用
周身刀冇張利 未來限S 正牌輔助一定爆殺凱撒
加1000攻只係同A角水平睇齊
現時最佳係入鯊魚隊 但對鯊魚提升都唔大
冇下位武器替代
雅一出鯊魚就退環境 兩金成本提升少少不如留嚟抽雅高命
聚怪得啖笑
深淵使用率最低限角

v4 柳 有點陰濕

一方面極性紊亂傷害提升咗 單飛比重加重咗
另一方面偷偷地係普攻異常buildup斬咗一刀
上弦-10% 下弦-35%
呢個係柳上異常比重最大部份 因為被動+45積蓄淨係加普攻
v4 打一套特殊技加345普攻少咗2成異常
之前25%當住100%係80萬先 即係有20萬 依家18%係14.4萬 如果果4000% 當係500精通先得2萬嘅就一定唔會高左如果果2萬都食到紊亂同核心加成就會比較合理 但高唔止少少 果到成8倍 加埋14.4有成30萬 本身仲可以再觸發紊亂 就比較勁 但無實測數據好難計到條傷害公式
結果都係要等最後落手玩果陣試
原來呢到都有nerf 咁撚陰濕
不過俾面對波同對腳至少都會抽0+0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞