絕區零 (8) 非常動感的巨乳

190 回覆
1 Like 3 Dislike
嗯呢
官方自己出memes周邊
睇完秘聞劇情其實佢都唔太算係精神病愉快縱火犯
啲角色全部都唔係正常人
就連主角鈴都係一個垃圾婆,成身垃圾酸臭味
似無腦嘅樂子人
但出發點係善良
拉開少少直接
想買ac入坑玩有冇介紹買咩組合? 諗住買初始定成品好
睇你想體驗多d定少d 去決定買初始/成品
暫時我建議無論如何一定要入手有「簡.杜」既ac
有錢就2+1起步, 最起碼都0+0/0+1 簡杜

我覺得暫時最好角色排名係 簡杜 > 青衣 > 凱撒 > 艾連 > 其他
唔該巴打
咁好似買個初始玩開心啲 不過搵唔到2+1 簡
見到有個簡+青衣+凱撒 3隻都0+0
簡冇專要綁賽斯同要刷下碟先上到百爆
不過簡青衣凱撒3隻0+0都機制完整
講講點解我推呢三隻

簡 好簡單,佢係T0級別既主C,強力物理異常輸出而且有好勁既回避性能回避反擊同操作手感

青衣 我無抽但後悔無抽,通用擊破。帶青衣既話你拎隻A級都可以輕鬆打贏深淵

凱撒 瞬間加1000攻同霸體盾,玩家越手殘佢含金量越高。而本身放buff好快又可以當擊破咁用,對高手都好有用
呢三隻好處之一係0+0機制都完整又唔會話卡手
如果要買有鯊魚ac至少都要1+0先好玩 之前玩試用果隻0+0卡手卡到痴線
暫時出呢幾隻限C 係得簡可以0命玩得

其他都1命up 先手感舒服

唔計噴火妹
成日都將改善手感d野放去命到 出廠負一命
大力簡=版本答案
凱撒 青衣 依家係唔係抽唔番? 啲角色好似全部都限定唔會入普池?
冇玩其他米驚, 好似一年左右會復刻
簡+青衣+凱撒 呢個ac要16XX
抵唔抵買? 其實係唔係都係去淘X睇?
咁q貴上淘寶睇好過 有齊3隻我估300-400左右
我呢個16XX就係淘寶睇 絕區零第一間 好似搵唔到其他有齊呢3隻
邊度初始有咁平
初始都咁貴?好多常駐s?
仲有隻貓又 萊卡恩 唔知買唔買得過 驚比人搵笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞