絕區零 (8) 非常動感的巨乳

190 回覆
1 Like 3 Dislike
burnice差28抽大保底
兩個露西
由凱撒後面0開始抽
姐係又準備百5抽
露西差2命睇下個天鍾唔鍾意我

然後抽到後,我就可以比較下日英配既burnice
有冇人知下次儲值雙倍會係幾時?通常一週年定2.0
聽講米遊2.0同周年都會重置雙倍
咁起碼到新年
應該周年先過2.0?
2.0照乘9次42都要378日
咪姐係周年
睇左柏妮思條MV入坑無理由唔抽番隻
不過仲諗緊要唔要補埋專武 呢隻game專武提升大唔大? 定站場Carry 先要抽專?
呢隻唔抽專都得
e家入 最好組隊配派派露西
等柳出再All in
我覺得伯妮c專武唔係咁必要
生日快樂派派|壽比南山?

「只要畫在大鋼牙的擋風玻璃上,派派她一睜眼就能看到!」
「生日當天醒來就被家人們的溫暖包圍,她一定會感謝我們的~」
「柏妮思……你確定我們留下的是溫暖而不是作案證據嗎?」

派派:屌....
踢左青衣 轉走左玩 柏 簡 凱撒 好爽
唔係咁鍾意用青衣慢慢電 可能我唔識玩

不過我一個A級異常武都無
想問光碟係唔係等拎到S級先再強化? 前面是但裝啲B/A 用住先?
個人建議唔好升A B ,真心升S

唔好講B 就算係A 我都覺得嘥資源

長遠玩嘅話,你遲早一定全部變晒S㗎啦

同埋呢隻game算易刷 慢慢黎
持續儲石等對空六課
A碟全部回收刷S好過
買左1600蚊個帳?
青衣要升左核心被動配爆發型強攻先發揮到最大價值
配簡既話要有D手法, 要青衣打兩套拎滿失衡易傷之餘, 仲要控能控異常槽務求失衡期內打到兩至三個強擊, 玩起上黎幾撚煩下, 你個帳冇簡專仲要係過程入面插多隻賽斯打一次招架/強A
單騎冇腦A冇腦閃唔洗煩舒暢好多
青衣無敵萬金油遲早有隊入唔洗擔心, 再唔係限角玩到悶是但升隻強攻配青衣都起到飛
明曬 唔該巴打好詳盡
係啊 搵左十幾個網 淨係搵到呢個初始ac齊簡 青衣 凱撒呢3隻
可以自己由頭體驗 見佢3隻絕版 ZZZ抽角又低機率就唔諗照去 自己再課左少少抽埋柏妮思
見好多人屌踩格仔 我又覺得幾好玩 我自己就拎手制當Pc game 玩 依家玩到29lv
前期主線行格仔佔太多
我自己就簡0+0加賽斯6+0打到上50lv, 啱先微微安打烈度9都過到,聽日試埋烈度11
我抽完簡先過到行格仔烈度11
出到護盾 閃避 強擊鳴徽已經無雙
未知咩黎 隻Game勁多mode打野 我仲未開齊曬啲野 開頭有啲肝
主線由Jane開始好高質 玩法上都優化左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞