絕區零 (8) 非常動感的巨乳

190 回覆
1 Like 3 Dislike
出歌會佔模(好似係
唔係點夾到
派派 露西都無練過
戰神都唔練
柳2命 [強化特殊技]中,快速突刺累積的電屬性異常積蓄值提升20%;快速突刺命中敵人時,維持長按「特殊攻擊」按鍵,可額外消耗10點能量,再次發動突刺攻擊,能量不足或停止長按後將自動銜接下落攻擊;下落攻擊命中處於屬性異常狀態下的敵人並觸發[極性紊亂]效果時,對目標造成的傷害倍率提升至原本[紊亂]效果的45%,每額外發動突刺攻擊,此傷害倍率額外提升5%,傷害倍率額外提升效果最多觸發4次。
點解我要用多40能量吉多4下加得20%傷 而唔係用多一下強化E食多下極性紊亂
仆街抽多十幾抽又歪4星
百二抽一個露西
Iktf bro
柳好似操作好煩
站場愈耐DPS愈低
本身幾鐘意柏,但見唔夠勁又忍咗手,點知睇埋呢個loop…..
即開game抽
煩在普通e要連345段普攻之後先可以loop就算有抗打斷都會扣血
懲罰冇抽凱撒既人
利申 最後抽左
https://www.youtube.com/watch?v=xFnc00wpAPg&t=14s&ab_channel=ZenlessZoneZero

官方新MV今鋪真係性暗示星矢

反手咬住好似套咁既野係到上下抖動
返到屋企拎日常獎勵夠50LV大月卡, 抽多五抽, 又中尼可,
我吊你老母咩
用賽斯都得嘅
appstore有可以用課金送既點數換禮包
不過唔似原神咁有代金卷
淨係得素材
嘖火出之前嘅網上風評普遍都係

能量缺口大 版本陷阱
柳先係紊亂核心 噴火需要柳 柳唔需要噴火

出咗之後轉晒風向變唔缺能量 唔使抽專武

但我用01噴火冇回能套6號掌控
打親渣乾晒能量
米記請幾多推銷員唔係唔知啊
隔黎崩鐵咪一樣
未出:辣殺,唔抽啦
出左:真香

角色只要一日未正式出,全部都係鳩up

柏:
妮可同露西出貨率一定唔係50/50
想問下隻角抽滿咗再抽到會點
冇所謂啦,你抽得滿都唔會介意呢啲
同埋想問下隻game係唔係第二次s保底必中pickup
係第二次保底會中pickup
抽滿左再中會當你乞衣咁俾多幾個餘波你就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞