湯家驊:Coldplay是一隊政治立場鮮明的樂隊 特區政府對此要有足夠心理準備 避免如美斯事件般再次挑起港人激動情緒

215 回覆
29 Like 472 Dislike
他們特別倡議平權運動,也正因為這立場曾經一度險被馬來西亞政府禁止演出。

平權淘寶全國包郵要有香港
Java識貨喎
凍玩
冷玩
不如派國安去指導一下佢地既演唱會?
好驚coldplay會帶左啲危險嘅思想入黎香港
呢啲反中亂港嘅洋鬼子應該永久禁止入境
他們代表的是開放、包容和平等的思想
即係如果喺香港開concert有咩冬瓜豆腐就代表香港反對開放、包容和平等的思想
咁撚驚係咪想講香港唔係平權既地方?
等睇港共搞到場show開唔成又變笑話
利申準備9號搶飛
自從粵語歌曲冒起,歐西歌曲在港之流行程度已大不如前。

笑大人個口
佢哋唔識中文口號 怕乜
拒絕佢地入境lor
COLDPLAY 一陣係香港場之前走去台灣開2場, 再講幾句, 香港政府就真係落唔到台了
Coldplay 黃嘅 ,唔好畀佢嚟

https://youtu.be/yKNxeF4KMsY?si=f7gOueg1nJ6lnh_o
香港頂流屌打
藏獨coldplay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞