湯家驊:Coldplay是一隊政治立場鮮明的樂隊 特區政府對此要有足夠心理準備 避免如美斯事件般再次挑起港人激動情緒

215 回覆
29 Like 472 Dislike
點解要冒國家安全風險俾班洋鬼子黎表演
點解要邀請
仲要批埋
主辦方同入境署責無旁貸
臨開show前迫佢表態就好笑

湯渣華係咪反社會主義
國安幾時查下
d仆街仔咁講野,咁仆街了
佢係咪癡撚咗線?
搵Loong9 取代囉
湯大狀咩意思?
係咪搞港獨?
有名你叫中國香港
想睇香港版阿里朗演出
班愛支病今次點算好
一方面要笑cctoy ,一方面人哋又立場同佢哋雙反
祖國冇樂隊咩 做乜要請洋人樂隊
不可踩踏我國紅線,官員有否緊記國家安全?
Hello China Hong Kong!!!!!
其實11哥想講乜?其實佢想人地嚟定唔嚟
https://tw.news.yahoo.com/%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E6%AD%8C%E8%BF%B7%E6%8C%87%E6%8E%A7coldplay-%E5%BF%BD%E7%95%A5%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E9%82%84%E6%8F%90%E5%88%B0%E5%8F%B0%E7%81%A3-%E6%80%92%E5%97%86-%E5%AF%A7%E5%8F%AF%E4%B8%8D%E7%9C%8B%E4%BD%A0%E5%80%91-102502646.html

中國歌迷指控Coldplay「忽略中國還提到台灣」 怒嗆:寧可不看你們

小紅書講
高官應該會聽小紅書意見?
呢隊外國勢力隨時影響国安,係好危險
「他們特別倡議平權運動」

平權是罪
唔要Coldplay
要 Cordero (Maria)
好想可以大聲唱Viva la vida 唔該政府唔好ban佢地簽證
我就建議特區政府唔好比尼隊外部勢力樂隊來煽動香港人la...轉去請d 大灣區樂隊來唱好香港仲好la....我定大灣區同胞一定好支持
千奇唔好批簽證
唔好比佢黎囉
人哋只係嚟賣唱
就係都要搞政治正確
條戀童癖唯恐天下不亂

咁請大陸band囉
不過有邊隊大陸band見得下人?
想知會點鋪排
咁有好多
你無聽啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞