5000-1010mAh輕便尿袋求推介(4)

133 回覆
8 Like 1 Dislike
始終依家尿袋提供嘅output越嚟越大,散熱同供電就出現偏差

依個就係點解有依個貼,好讓大家避雷

貼牌而自己攞齊cert都起碼叫做有做嘢,有多少少測試,貼牌而冇cert就膽博膽咁解
我自己利申,一向都有買Panasonic同Philips USB充電枱燈,而Panasonic跟機粒鋰電超垃圾,當初諗住跟信興網頁去淘一定冇死
belkin 個magsafe 都好熱
連Apple 三星都試過電池出問題,建議擔心嘅人唔好用手機就最穩陣了
其實香港講性價比邊隻尿袋比較好 爬一爬文個個留言都負皮 隻隻牌子都有問題
Bpd006?
有冇apple 嗰隻咁熱

成日熱到話要暫停

太耐無用過MagSafe 尿袋
記憶中好似apple 果個好d
我覺得呢個係無線充既技術限制
Apple 果粒係限左個功率同埋一熱又過停
我覺得呢個係其中一個原因係佢地下架後都唔出USBC 版
如果係熱量控制方面Apple 果粒一定係最好
但充電效能一定唔係
利伸:自己有兩粒Apple ,除咗貴,整體滿意
要快就用返有線
philips 品牌的拖板係香港仍然有行貨賣
我從來都覺得無線充電只係用嚟應急,而唔係長期用
條友弱智架 你起起佢底就知
對住佢一律話你講得啱就ok
用緊Apple嗰個冇usbc 仲諗住換Belkin ,睇嚟唔使換啦
唔洗換啦
一樣係用緊叉唔上
iPhone 16pro
越用越跌
依家唔使換住啦
等下遲啲有無25w無線尿袋
等apple出等左成年都未出
依家仲用緊有線尿袋
不過由11升左15pro後正常用唔會係街要差電
有冇師兄睇過隻photofast mag slim qi2
好薄但冇聽過個呢個牌子 唔知信唔信得過
產品重量:約110g(±0.5g)
產品尺寸:
約103mm(W)×68mm(L)×
7.3mm (±0.5mm)
無線輸出:(ios) 5W / 7.5W / 最高15W
Type-C 輸入:5V=3A / 9V=2.22A (最大20W)
Type-C 輸出:5V=3A / 9V=2.22A /
12V=1.67A (最大20W)
電池類型:鋰聚合物電芯
總輸出功率:20W (最大值)
工作溫度範圍:0°C - 50°C
容量:5000mAh
額定容量:2900mAh
充電協議支援:Qi2, PD3.0 /
PPS, QC4, Apple 2.4A
原廠充電線:Type-C to Type-C /1 pc
咪即係innno 3C呢款
https://www.inno3c.com.hk/zh-hant/products/inno3c-black-ultra-slim-magnetic-wireless-power-bank-i-gt5-black

改下燈個位又一款

ego同xpower都同期出咗啲7mm厚尿袋

懷疑都係同一個膽唔同外殼
容量 5,000mAh,但係額定得 2,900mAh
師兄有冇推薦啲薄嘅快叉5000mah
牛魔王 TR110SX 有冇伏?我見吉之島$110
用繁XPower M10N
想問個on9問題
電話都係用聚合物鋰電, 但點解電話好似好少會漲?
torras 呢個牌子 掂唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞