5000-1010mAh輕便尿袋求推介(4)

133 回覆
8 Like 1 Dislike
https://www.hkepc.com/22820/ANKER_%E5%AE%98%E6%96%B9%E5%8F%AC%E5%9B%9E%E5%A4%9A%E6%AC%BE%E8%A1%8C%E5%8B%95%E9%9B%BB%E6%BA%90_A1642__A1647__A1652_%E5%9E%8B%E8%99%9F%E5%AD%98%E5%9C%A8%E7%BC%BA%E9%99%B7

ANKER 17 日發出召回公告,宣布召回 A1642 / A1642 / A1647 型號行動電源,官方指出部份批次產品採用了存在缺陷的鋰離子電池,有機會出現過熱現象並可能導致燃熱風險。

提提各位巴打,小心呢幾款anker燒左間屋
只買小米
其他anker 都唔好買住
Torras好似幾薄咁16pro max買5000都夠
小米25000 用三星電芯,cuktech用億偉能
買左10000 試吓
去配件牌子買尿袋?
試下囉 。唔掂咪換 。2/3百姐
無知一問
有d magsafe尿袋好平
想問個分別係咪在於有無QI2認證?
即係如果無既話
有機會會叉死電話舊電?
你最好買d穩陣d架啦
呢度邊個答你唔會 之後如果有咩問題, 冇人賠返俾你的
小米果隻 QI2 6000mah 係咪用得過?

唔驚爆炸都可以一試
咁所以其實都係belkin好?
應該都係
由iphone開始有無線叉電就用佢到依家
但belkin 隻 10000mah都幾厚…
lm
有冇巴打用過Anker 隻 Qi2 wireless charger? 差緊嗰陣會唔會好熱?
有1010mah 尿袋?
所以點解唔買 TORRAS 嗰隻
有呀 上個po分享左
溫度上升就梗有 都唔算好熱
起碼部電話冇溫度alert
我買嗰隻係A1664 10000mah
諗緊買唔買好
無線對我黎講唔係必要始終得15w, 反而機身薄同埋有線出到30w幾吸引到我, 又有magsafe hold住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞