5000-1010mAh輕便尿袋求推介(4)

133 回覆
8 Like 1 Dislike
只係用黎差部工作用嘅電話,部電話本身快叉先得18-20w,買咁高w數做乜9?
依隻有qi2 又夠薄
其實依家仲有冇其他無線充電可以去到25W?

可以用盡iphone 16
好似未有
我會定義上面嗰隻係過時產品
20,000mAh 嗰隻
無,呢個又係APPLE獨市
XPOWER 就唔啦
https://www.esrgear.com/products/qi2-3-in-1-travel-wireless-charging-set/

仲有呢隻, 用緊都幾好, 我6月嗰陣買$51x
淘寶貼牌嘢

【淘宝】http://e.tb.cn/h.gFa31DFohSuwOHI?tk=gtcf3kTCdwU CZ0012 「麦小兜qi2磁吸充电宝超薄苹果16移动电源MagSafe外接电池超薄迷你5000毫安便携小巧大容量一万」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
大陸應該同 iPhone 一樣都係唔會出到 25W 嘅產品
只能夠喺香港或者其他地區買

依隻淘寶有冇
搜同款,咪又係 OEM,係唔知有冇認證
我見到呀
但係最多都係qi2認證
無MFW
想問有冇
輕薄10000mah
20w左右推?
Apple Qi2 25W都係越南造
我自己用緊Smartcoby冇咩投訴
呢個size有2C1A同35W出入 講真算係咁
淘寶買尿袋體驗幾好, 收咗貨過兩日做優惠平番肯退差價
保養方面唔使比香港代理狗咁撚, 直接寄番原廠一換一
型號名係?
飛利佬DLP2225
個人覺得 magsafe 用黎急叉真係唔係真好用法
出街用返線係最好

magsafe 充電會發熱
發熱你部手機又有機會 throttle
最後只會無間輪迴

magsafe 留返屋企用座叉啦
圖拉斯 10000mah qi2 唔錯,我用16pro

唔打機,剩係上網 睇片,冇發熱 速度穩定
淘寶search喎師弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞