當時的士內的乘客曾提醒司機前面有野豬

175 回覆
525 Like 5 Dislike
打咁多字咁大篇嘢,原來係弱智嘅
all animals are equal
豬咁蠢抵死啦
生命係平等

我自己其實更可憐椰菜、生菜呢類植物

因為動物本身已經得到好多人關愛
claim 保險
頸痛、傷骨, 開返1-2星期醫生紙 去 claim 保險

然後租過另一架揸, 出雙糧
人渣
好撚賤,屌佢老母閪
錯尻晒 大把人好似我咁搭車玩電話會暈車浪
搭車會睇出面啲景就無咁暈 特別係遇著揸到好chok果啲DC9更加唔可以唔望外面
你自己鍾意玩電話就當全世界都係咁
佢哋問點解客可以投訴佢哋,佢哋唔可以投訴返個客
自己個腦同對眼有問題就唔好衝出嚟柒啦
你而家又柒咗去邊呀
一睇就知個DC9係特登,唔知大家仲記唔記得有一單的士狗係虐待貓嘅,根本勁撚多的士狗就係心理變態,正一死賤種
又話新會員多弱智
睇過?

一定會有報應,特別係仆街dc9
你解釋下你點get到我話同人食有得比較
你剩係知阿媽係女人 有冇思考過點解呀媽係女人
車牌,司機名
你點get到我講司機車死隻豬用黎食?
如果佢係車死用黎食 你係咪就會唔嬲嬲?
https://www.cfs.gov.hk/tc_chi/import/import_smi.html
電暈 - 在自動電豬槽内用電流擊暈豬隻。
刺穿及放血- 刺穿豬隻頸部的動靜脈及掛上運輸槽放血。

點樣殘忍十倍?
踏空油變左踏實油
撞野豬真係 claim 到?
呢啲時候某啲獨醒撚就走去撐鳩dc狗
你老尾班dc狗平時都知咩料啦,濫收車資,兜路,開聲屌客,揀單,最好就一上車直接俾五百蚊佢講多謝再落返車
呢啲撚樣日常屌客添啦,撞小動物嚟發洩有咩咁出奇
我親眼係夜晚青衣見過 有個DC狗見馬路隻狗坐係度 唔肯落車趕 而係特登撞埋去

而個主人只係係馬路另一面 當然佢撞完之後極速開車走左

你問我點解要撞我都唔知點解 不過我知佢哋敢撞落去
中國人覺得咁先型嘛,冷血先夠cool呀!
人地屠宰場殺動物係拎黎食
而家的士佬係純粹車死左隻野豬
本身已經唔可以拎黎比較啦
私家車唔得/ claim 完加價都唔抵。

dc9 個保claim 到,最大份係 claim 工傷。
人哋行內玩同律師合作包攬訴訟,成功玩到間保險公司14年蝕11年,仲要年年蝕過千萬。

而家正規保險公司10間有8間都唔肯保的士, 淨返得保監介入後幾間中字頭聯手續保。
你覆緊條友先係左膠心態,左膠先會講咩眾生平等,先會走去屌人幫貓狗唔幫野豬

你根本亂鳩嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞