港婦濟州澡堂影相被捕 夫冀返港有期:佢願承擔責任 判監就判監

324 回覆
97 Like 23 Dislike
佢意思應該係比咗錢解決對方,咁應該會加快咗行政果邊對案件既處理,可能最後都要坐監但會加快成個程序掛
九萬蚊係個中國人組織昆佢錢
華人組織唔通可以取代法庭唔使上court咩

在當地領事館轉介下,與當地組織「華人之家」接洽
太太向她轉述該組織指,和解金實為「協議金」,支付後不等於結束案件,一樣要「等上Court(法庭)」。
面對牢獄之災,劉先生強調,他們願意承擔該負的責任,「判佢坐監就坐監、罰錢就罰錢」、「五年就五年,十年就十年」

點解我覺得佢其實係想老婆入去慢慢坐咁
自己想點就點 可能隨時叫埋二奶嚟屋企住下先
你睇清楚 係嗰三條泡菜妹開佢九萬 個支那組織解釋返賠錢係無撚用
真,班人閱讀理解零分。
樓上啲傻鳩話大陸法先要排期
李在保釋後仍被埃及國家安全部門扣留一周,要在英領館職員安排下才離開警署並上機返港。

仆完街先搵英國,人哋即刻做到嘢
呢啲傻鳩揸住本BNO把撚咩
死廢老大把時間有乜所謂,韓國旅遊新體驗
希望外交部出動屌爆韓仔救人返港
佢地咁急係因為要自費住酒店
你搞錯左啦
係受害人開價90000
個組織解釋俾佢聽交左唔代表無事
事主都係抵撚死

但係韓狗國都on9
9萬一半都玩到牙叔腳仔軟
你咪撚on9啦 韓狗仆街走去屈支那
劉太被要求支付約9萬港元的「和解金」,與丈夫討論後決定不支付。

呢d情況係外地 除非真係個數字大到痴線 否則幾皮野我諗唔到咩原因要拒絕 正常人點都照比左先
該組織指,和解金實為「協議金」,支付後不等於結束案件,一樣要「等上Court(法庭)」。
退咗休咪冇所謂
咁咪抵比人玩囉 搞咁多野最後都係煩自己架咋 而家唔知滯留幾耐
淨係食宿都唔只個幾皮野
你韓國人唔識中文?
人地咪話咗願意坐,依家係不滿等3個月都仲未決定告唔告
香港護照?
從來都係中國護照嚟
你睇多次個封面
你搞分裂?
劉先生之後向入境處求助,並在當地領事館轉介下,與當地組織「華人之家」接洽。對方8月中向劉太指,經當地檢察院協調,被拍攝到的三位事主要求和解金合共1,500萬韓圜(約18萬港元),惟劉太表示沒錢,對方則同意減半至約9萬港元。

咪就係講緊所有訊息都係經中間個組織傳遞
而唔係一對一直接溝通
中間有冇抽水誇大已經值得思考啦
人哋講明俾完錢都係要等
你就講到俾完就走得咁
Sldpk
但你搵左中國大使館喎 敵國喎
上升到外交層面就要考慮好多嘢 唔可以咁快解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞