港婦濟州澡堂影相被捕 夫冀返港有期:佢願承擔責任 判監就判監

324 回覆
97 Like 23 Dislike
衰撚過大陸捉黃腳雞
泡菜撚咁樣玩法真係玩死自己旅遊業
點撚樣影張相要俾9皮
真心黐撚線
睇下你豬隊友cap嘅圖,劉生、劉太講到明懷疑俾中介呃

個中介兇劉太唔課金會漫長排期,但課咗金就「戴頭盔」唔包保有用

喺你眼中呢個係屬於善意嘅提醒笑死我

睇下你豬隊友cap嘅圖,劉生、劉太講到明懷疑俾中介呃

個中介兇劉太唔課金會漫長排期,但課咗金就「戴頭盔」唔包保有用

喺你眼中呢個係屬於善意嘅提醒笑死我

佢而家咪話想坐囉,佢想即刻坐添。但係泡菜唔肯判,又唔肯羈留佢,明明都證據確鑿,疑犯又認罪,唔清楚泡菜喺度揼乜嘢波鐘
劉生、劉太講到明懷疑俾中介呃

即係純粹靠兇你昆你錢囉

宜家吿都唔吿無限起禁足喎
同某國某港一樣
會唔會係「好野,我忍撚左條衰婆好耐」
「乜都冇,等、等、等」 咁似某地方政府啲法律
困你幾年先審
大事館refer佢俾kk園手足接手
被拍到三位事主曾要求折算約九萬港元和解金
白癡遇着騙子
上庭要排期
唔係你話判就判
香港黑警又識收人護照啦

再者條廢老日日係酒店到咁多時間無所事事,出去請個翻譯確認清楚單野係點都懶根本就係抵死

勸佢乖乖地比錢中介就岩,依加收你9萬,你比完佢就再屈多你9萬,無底譚
港婦:唔打卡我不如留喺屋企
係浴室打咩卡?白卡就留返係公屋算啦
點罰係法庭決定,以香港為例,你影住駕什至上埋新聞既危駕由舉報到有判決快都近半年,其他案隨時拖仲耐。我當韓國同香港交通事故差唔多時間,咁而家先三個月比你講到無限期軟禁。站係韓國個邊,唔比你離境都唔出奇,點知你會唔會唔返來,真係唔返既話佢就比受害者/社會群屌。當然每個人心入面把尺都唔同
三位事主曾要求折算約九萬港元和解金,但其後發現原來支付後不等於結束案件,懷疑自己受騙
拉嘅一單係非法入侵,一單係威力妨害,周圍犯法俾人拉完再拉冇計㗎喎
你都未見識過陽光司法
中国香港婦
廢老乜柒都影影影
抵啦
所以所謂程序 就一定岩

自己都識出來反惡法

係日本惡法 都洗白埋
真心想知,佢喺日本keep 住犯法,一路俾人拉,係點樣同反送中拉埋嚟講你鐘意啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞